A magyarok miért ilyen negatívak, megkeseredettek hogy lehozzák az embert az életről?
Voltam külföldön az emberek nyugodtak, kedvesek, lazán elvannak.
Itt meg ezek a fásult, leharcolt pince formák.
Semmi se jó, minden szar, állandóan a dráma. Egy mosolyt alig látsz.
Mert az egyetlen eredmény az életükben az hogy ők *Magyarok*
Ami egyébként szitokszó a környéken
Nem mindenütt.
Én ezt főleg Budapesten tapasztaltam, meg Pécsen.
Sopronban élek, gyakran járok Győrben is.Egyik városban sem jellemző ez.
Az hogy mindig mindenki az életszínvonalra fog minden rosszat, olyan végtelenül lusta gondolatmenet... Aki azt hiszi hogy a jó életszínvonalon elők mind rendesek, kiegyensúlyozottak, empatikusak és megértőek, az baromira el van tájolva; általában pont hogy azok gyűlölködnek a legtöbbet, ráadásul azt hiszik hogy minden és mindenki felett állnak erkölcsileg és intellektuálisan is.
Ez csak simán a magyar dns. Depressziós, önpusztító nép vagyunk, akiknek a legnagyobb örömforrás ha másnak rossz. Ez van, ezt osztotta a természet. Ilyenek azok a magyarok is, akik fizetéstől fizetésig élnek, meg azok is akiknek többtíz milliós megtakarítási vannak.
Ez maximum akkor változik ha 100%ban kikerül ebből a közegből normális emberek közé, de az se garantált.
Amilyen az ország, olyanok a polgárai!
Egy lepusztított, megalázott, megosztott országban mégis: minek örüljenek az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!