Mennyire kell megkeseredett, visszataszító és feladatát ellátni alkalmatlan főpolgármesternek lennie valakinek ahhoz, hogy értelmi fogyatékosozzon egy "vita" közben?
Tarlós több ízben bebizonyította korábban is, hogy teljesen alkalmatlan a feladatának ellátására, gyakorlatilag semmi produktív nem történt az "irányítása" alatt, csak egy kedvére mozgatható fidesz bábú.
Én, aki napi szinten tapasztalom azt, hogy félbehagyott, elhúzódó építkezések, a bel -és külváros rendszeres járhatatlanságával kell szenvedni az embereknek munkába menet előtt, és munkából jövet után, szinte biztos vagyok benne, hogy a mélyentisztelt Fogyatékos Úr közel sem tesz meg annyit a városlakók érdekeiért, mint amennyi a ráruházott hatalom.
Tehát tulajdonképpen mi oka van az embereknek arra, hogy ezek után is rá szavazzanak, azon kívül, hogy a választóréteg igen nagy része csak azért szavaz rá, mert fideszes?
Az ok egyértelmű, a magyarok félnek a változástól, és inkább beérik kisebbel, ez az általanos magyar igénytelenség, amely sok-sok ízbrn megjelenik.
Ettől függetlenül talán észre kellene venni azt,.hogy fiatal, közép és időskorúak mindennapi életvitelét megkeserítő intézkedések és nem-intézkedések folynak a városban és talán ezt is figyelembe kellene venni.
A személyeskedés "értelmi fogyatékos" kizökkenti az ellenfelet, egy terelési technika.
El kell engedni a füled mellett az ilyen vitapartner próbálkozását és a konkrét üggyel foglalkozni s nem azzal, hogy az ő megítélése szerint "értelmi fogyatékos" vagy.
Ez másról szól. A nyilvános vita a demokrácia egyik alapvető jellemzője.
A fidesz pedig a viták elutasításával demonstrálja hogy elutasítja és csírájaban folytja el a demokratikus értékeket.
#5 véleménye sem rossz, de én ugyanazt más olvasatból nézem:
Tarlós elkötelezett fideszes, és akar főpolgármester lenni. Viszont csak azért akar maradni, mert tudja hogy ellenzéki győzelem esetén igen sanszos hogy büntető-eljárások sorozata fog indulni.
Tehát félelemből, vagy inkább rettegésből cselekszik.
#6 vagyok:
Ha a főpolgár-mesteri pozíció ellenzéki kézbe kerül, a kormánynak vége! Nem azonnal, de egy visszafordíthatatlan folyamat fog beindulni.
Szerintem ezt mérte fel helyesen Tarlós is.
#7, #8-nak:
Ha egy ketyóssal állna szemben aki hülyeségeket beszél, akkor magabiztosan hajtaná el.
Nekem qrvára nem tűnik magabiztosnak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!