Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Y vagy Z generációs lányok! Hogyan viszonyultok X generációs partnerhez?
exem 26 évvel volt idősebb, bő 2 évig tartott, életem legjobb pasija volt. SOha egy percig nem éreztem a korkülönbséget.
Utána kb velem egyidős pasival 1 hónapig bírtam.
Mostani is jóval idősebb, ha nem is annyival, és minden jó...
Ez nem korkérdés, attól függ, mennyire illünk össze.
Nekem csak z generációs pár kell. Nem izgulok nagypapikra.
Üdv, meg egy Z generációs lány.
Amúgy meg azért egy z generációs aki tegyük fel 15-25 miért jönne össze egy 45 evéssel?
Nem érdekel, ha leszavazol, vagy ha bárki leszavaz, nem is foglak pedofilnak hívni, de így, hogy a "tini párkapcsolatokba" raktad ki, az efebofólia igen is fennáll. Z generációsként csak z generációssal jönnék össze. Jelenleg, mivel alapból 18 év alatt vagyok (16) az 5 évet is soknak érzem felfele, de az még esetlegesen belefér, lefele pedig max 2 év. Ha idősebb leszek (20+), akkor lehet mindkét irányba már elmenne az 5 év különbség, de kérdéses. De bármilyen idősen a maximum igazi kapcsolatra, mint a legtöbbeknek kb. +/-10 év.
Ha valaki sugar daddy-t akar, akkor megértem a sokkal idősebbel való kapcsolatát, de akkor remélem lesz elég pénzed azt a képet feltartani, mert máshogy z generációssal nem fogsz összejönni, valószínűleg (gondolván, hogy x generáció végén születtél) y generáció végén született nővel sem. Ha pedig még korábban, esetleg x generáció eleje, kétlem akármilyen y/z generációs összejönne veled, ha csak nem pénz miatt.
Z generációs lányként azt mondom nekem a Z generációs fiúk jönnek be. Nem kell idősebb. Köszi, de kihagyom.
Egy 2003-as születésű lány
X-generáció: 1965-1979
Y-generáció: 1980-1995
Z-generáció: 1996-2006
azért a generációk elég tág fogalmak, mint látod :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!