Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon velem van a baj vagy ez normális?
A következő a story. Nekem eddig voltak már párkapcsolataim amik nem nagyon voltak hosszú életűek és általában mindig megcsalás lett a vége. Én igazából szeretnék létesíteni kapcsolatot de egyszerűen bárki ha megtalál akkor azt a fiút sajnos vagy nem sajnos de amikor komolyabbra fordulna a helyzet akkor vissza utasítom és egyből földbe gyökerezik a lábam úgymond.
És ha ez nem lenne elég akkor egy csókon kívűl nem merek tovább menni mert nem mintha nem szeretném csak egyszerűen nem megy. És már kezdek aggódni azon, hogy ennyire gázos lennék vagy ez másokkal is előfordult már.
19/L
Ennek nagy esélyel valamilyen trauma, hormonok vagy más mentális/fizikai dolog/dolgok okozza/okozzák és ezügyben nem ártana ha segítséget kérnél szakembertől.
Nagy esélyel a megcsalások által kiváltott reakció okozza ezt és emiatt én a pszihológus tudnám javasolni aki tényleg tudna ebben segíteni.
Egyáltalán nem normális, mentálisan nem vagy rendben. Ez kérdés számodra?
Fordulj pszichológushoz.
van valami erős gát benned, ezt szakemberrel vagy ha ügyes vagy magadban fel kellene oldani
mert ez egy komoly probléma és nem igen szokványos dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!