Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves fiúk és férfiak!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves fiúk és férfiak! Miért választotok egy rosszviselkedésű, beképzelt műnőt egy normális, kedves természetes lány helyett? Ennyire fontos a külső? Hogyan lehet egy lány vonzó így? Segítséget kérek ne kíméljenek a rosszindulatú válaszolók se!

Figyelt kérdés

szept. 2. 16:34
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
96%
Mi számít normálisnak?
szept. 2. 16:35
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Miért? Hány százaléka a férfitársadalomnak az aki műnőt választ? Nagyon általánosítottál a kérdéssel kedves kérdező. Ráadásul szerintem nem is igaz a feltevés. Két agyilag azonos képességü csaj közül nyilván a csinosabbat választjuk. De azért kétlem hogy ez másképpen lenne a másik nem képviselői között. Amúgy meg egyéni mérlegelés kérdése. Egy gyors numerára a csinosabb a befutó. Hosszabb távra az okosabb/jobb természetű.
szept. 2. 18:36
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
És a normális csajok miért ragazkodnak a hülye pasikhoz akik megcsalják ès bántalmazzák őket?
szept. 2. 19:19
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Tini korban a többség nem az észre hajt, mindenki a lehető legjobbat akarja magának.
szept. 2. 19:26
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

Légyszi, ne általánosíts...

Amúgy hány évesekre gondolsz?

szept. 2. 19:29
 6/24 anonim ***** válasza:
86%
Ez fszsag
szept. 2. 19:32
 7/24 anonim ***** válasza:
94%

És te miért olyan pasit keresel, akinek ez tetszik?

Kb összeillenek, hiába jól néz ki, biztos full kanos és nyomi...

szept. 2. 22:10
 8/24 anonim ***** válasza:
82%

Én is kezdeményeztem egy olyan lánynál aki művelt, neki sem kellettem, pedig alapból normális srác vagyok, nem nézek ki rosszul.

Az előző párja egy nyomi, börtön tetkós volt, meg replika cuccokat hordott...

hát aztán rájöttem, hogy jobban kell megválogatnom...

szept. 2. 22:13
 9/24 anonim ***** válasza:
62%
Ennyi idősen kb. mindenkit csak a külső érdekel, de ez a legtöbbeknél megváltozik idővel.
szept. 3. 09:25
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
Ki mit meg kit vonz meg kap...
szept. 3. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!