Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Mindegy, amíg nem lesz ronda a festéktől.
2/11 anonim válasza:
Én imádom ha egy lánynak szépen kifestett körmei vannak! 😍
Tök sokat dobhat egy lányon szerintem, plusz mutatja azt is, hogy ad magára!
/persze a természetes köröm sem jelent sose hátrányt, de nálam egy szép szín esetleg sz÷p mintával nagyon tuti!/
3/11 anonim válasza:
Nekem mindegy, ameddig nem 10 centis karmokkal járkál. Sőt kifejezetten szép a kifestett köröm, ha igényes.
4/11 anonim válasza:
Mindegy, csak ne legyen csicsás, óriás karom.
Rövidebb, szolid tetszik.
5/11 anonim válasza:
A normális festett köröm az igenis szép, én szeretem. Viszon a dartsköröm, avagy ahogy mi hívtuk a gimiben, az új állatfaj, a karmazsin viszont nagyon taszító
7/11 anonim válasza:
Mindegy, csak ne műköröm legyen.
8/11 anonim válasza:
Természetes, ha lehet, de amíg nem esik zúlzásokba a lány, addig a festett is megteszi.
10/11 anonim válasza:
Természetes. (és a száj és a cici is) Szerintem a nők ezeket csak egymás kedvéért csinálják. Az ismerőseim között nincs olyan férfi, akinek tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!