Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez normális gondolat, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális gondolat, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Az a szituáció, hogy még szeptemberben észrevettem hogy jött a suliba egy pályakezdő tanár aki nem mellesleg elég jól is néz ki. Először csak oltottuk egymás között, hogy milyen érdekes a stílusa de aztán az egyik barátnőmmel bejelöltük facen. Próbáltam elfelejteni ezt a szitut de ahányszor látom annyiszor többször gondolok rá. Amúgy a korkülönbség 5 év.

nov. 22. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hajrá!
nov. 22. 19:04
 2/8 SZTANN ***** válasza:
57%

Ilyenkor nem a korkülönbség a lényeg, hanem a kapcsolat hierarchiája. Te egy diák (alárendelt) vagy, aki még nem felnőtt, ő viszont felnőtt, tanár és az iskolában felettesednek számít. Nem vagytok egy súlycsoportban.

- Ha felnőtt és tanár létére terád magánemberként, lehetséges partnerként tekintene, akkor nem csak éretlen személyiségű volna, hanem becstelen is (tanári szerepére alkalmatlan).

- Ha te diákként nem úgy nézel fel rá, mint tanárra, az nem csak butaság, hanem értékrendi zavar is.

Javaslom, hogy ezt az infantilis dolgot gyorsan lépd át, és a kis barátnőddel ne ilyesmin szórakozzatok! (Tudom, hogy előfordul a diák plátói rajongása a tanára iránt - de ezt az értelmes emberek kinövik.)

A gondolat így nem normális. Majd ha már nem fiatalkorú diák leszel, visszatérhetsz az ötletedre, hiszen csak 5 évvel idősebb...

nov. 22. 19:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatalkorú egyébként
nov. 22. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha mindkettőtöknek jót akarsz, várd meg az év végét!
nov. 22. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Aztán pár hónap múlva megint bemondják a híradóban, hogy kirúgtak egy középiskolai tanárt, mert kikezdett egyik tanítványával. Ezt szeretnéd? Na ugye.
nov. 22. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Max év végén, de szerintem ő nem fog belemenni.
nov. 22. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ne reszelj a tanaroddal mert mind a kettotoket kirzghatjak. vard meg az ev veget
nov. 23. 03:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Valaki megint nosztalgiázik a Pretty Little Liars sorozattal…
nov. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!