Ez ugye hogy nem normális dolog? Amikor gondolkozok vagy pihenek, mindig az van előttem hogy kórházban fekszek vagy épp meg fogok halni meg ilyesmik. Depressziós vagyok azt hozzá teszem, de ez a gondolat mindennap meg van nálam
Figyelt kérdés
szept. 3. 20:34
1/3 Mildred válasza:
Pszichiaterhez jársz? Sajnos nekem is vannak ilyen gondolataim,összeesek,meghalok stb, nem tudom honnan jönnek
2/3 A kérdező kommentje:
Nem voltam még. Szívem szerint el mennék csak senki nem tud a problemaimrol rajtam kívül így nem maradna titok 1000% ha el mennék
szept. 3. 20:52
3/3 Mildred válasza:
Az én szorongásom sem titok már többé, nem kell szégyenlened . Szüleim vittek el pszichiaterhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!