Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » MIért nincs egy normális pasi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért nincs egy normális pasi sehol?

Figyelt kérdés

Igényes lány vagyok, adok a külsőmre és a belsőre is, nem vagyok a megjátszós, felszínes liba mint a kortársaim többsége. Próbáltam fiúkkal ismerkedni, de mindenhol csak a tucat, buta fiúcskák vannak.

Járok edzőterembe is, hátha ott találok rendes fiút, de nem. Nincs olyan hogy vonzó és intelligens pasi egyben? csak az egyik megy?

nov. 28. 16:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%

Igen, a párválasztás általában kompromisszumokkal jár, sajnos. Isteni szerencse kell ahhoz, hogy találjon az ember valaki olyat mint én, akivel minden tekintetben nagyon jól jár:)

Én pont ezzel szenvedek amúgy, talán úgy tudnám összefoglalni egy mondatban az elmúlt éveim megpróbáltatásait hogy "Beautiful faces are everywhere, but beautiful hearts are hard to find."

nov. 28. 17:07
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Edzőteremben rendes fiú? :D te ugyanolyan butácska vagy.
nov. 28. 17:11
 3/26 A kérdező kommentje:
Egy okos fiu is adhat a kulsejere es az egeszsegere
nov. 28. 17:24
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, van feleségem.
nov. 28. 17:49
 5/26 A kérdező kommentje:
Mit keresel a tini kategoriaban te perverz allat?
nov. 28. 17:55
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Azt hiszem kezd világossá válni, hogy miért kerülnek téged a normális pasik. Nagy ívben.
nov. 28. 17:58
 7/26 A kérdező kommentje:
Kiismertel,1 mondat alapjan. Gratula.
nov. 28. 18:01
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
Te kezdted.
nov. 28. 18:07
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos forditva is igy mukodik, le lehet butitani arra h intelligens is legyen es jol is nezzen ki valaki, de ennel azert joval tobb dolog kell egy kapcsolathoz. Nalam peldaul red flag ha egy lany cigizik, es leszoktam sot manapsag mar gyulolok bulikba jarni meg pialni es ezert az ilyen lanyok se jonnek be, ami miatt a korombeli lanyok 70-80%-at mar el is vesztettem pedig nem nezek ki egyaltalan rosszul es butanak sem gondolnam magam

Sok dologtol fugg, de szerintem inkabb legyen keves normalis parkapcsolatod minth havonta masik csavoval legyel

nov. 28. 18:08
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki intelligens, az nem reklámozza magát, nem hivalkodik, nehéz észrevenni. És nem, aki igazán intelligens, az nem nagyon fog ilyen felszínes dolgokkal foglalkozni, hogy milyen a teste...elvégre a lényeg belül van.
nov. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!