Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért nincs egy normális pasi sehol?
Igényes lány vagyok, adok a külsőmre és a belsőre is, nem vagyok a megjátszós, felszínes liba mint a kortársaim többsége. Próbáltam fiúkkal ismerkedni, de mindenhol csak a tucat, buta fiúcskák vannak.
Járok edzőterembe is, hátha ott találok rendes fiút, de nem. Nincs olyan hogy vonzó és intelligens pasi egyben? csak az egyik megy?
Igen, a párválasztás általában kompromisszumokkal jár, sajnos. Isteni szerencse kell ahhoz, hogy találjon az ember valaki olyat mint én, akivel minden tekintetben nagyon jól jár:)
Én pont ezzel szenvedek amúgy, talán úgy tudnám összefoglalni egy mondatban az elmúlt éveim megpróbáltatásait hogy "Beautiful faces are everywhere, but beautiful hearts are hard to find."
Ez sajnos forditva is igy mukodik, le lehet butitani arra h intelligens is legyen es jol is nezzen ki valaki, de ennel azert joval tobb dolog kell egy kapcsolathoz. Nalam peldaul red flag ha egy lany cigizik, es leszoktam sot manapsag mar gyulolok bulikba jarni meg pialni es ezert az ilyen lanyok se jonnek be, ami miatt a korombeli lanyok 70-80%-at mar el is vesztettem pedig nem nezek ki egyaltalan rosszul es butanak sem gondolnam magam
Sok dologtol fugg, de szerintem inkabb legyen keves normalis parkapcsolatod minth havonta masik csavoval legyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!