Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve nincs senkim és nem értem miért normalisan nézek ki jól öltözök de senki sehol . Valamit rosszúl csinálok? 17/F
Szegényke elhitte, hogy mindenkit csak a pénz érdekel :)
Majd megtalálod azt a fiút/lányt, akit csak a kinézeted meg a ruháid érdekelnek. Kocsit is szerezz be, azzal még könnyebb.
Nemhiszem hogy egyből ennyire bunkónak kell lenned🙂
0 ismerettséggel szerintem semmi jogod leszólni egy gyereket
A leirtakkal lehet arra gondolt hogy odafigyel magára de a lányok igy sem akarnak vele ismerkedni ezáltal azt sem tudják hogy milyen belül nem?😅
Ez az oldal tanácsadásra van nem arra hogy lecseszd kb a másikat😅
Am ugyan ez van velem is csak én lány vagyok.. nekem októberban lett vége, állítólag a távolság miatt, de több okom is van feltételezni hogy megcsalt.. főleg hogy nem is közölte hogy nem akar együtt lenni velem😅 so best..
Én nem vagyok egy reménykedő típus so én már teljesen feladtam a "keresést"xd megnézem az embiket meg megismerem őket de nem hiszem hogy lehet valami.. ha lesz majd lesz xd ugyse lesz semmi de legalább nem bízom el magam..
Te nem tudom milyen vagy de ha hasonló mint én (vagy akár nem) akármennyire is pesszimistán hangzik, ne várj senkire és nem fogsz csalódni🙂 nekem ez működik
Pár hónapja jöttem rá😅 sad meg minden frvr alone stb de na xd
Ha meg összejön akkor csak jobban fogsz örülni neki
Pontozzatok le nyugodtan de ez a véleményem😅😂
Hi
Utolsó - adlak!
Kérdező - csak klisével szolgálhatok: a fiúk, lányok olyanok, mint a villamos. Ne szaladj útánna, jön másik. :) Kitartást!
Nyugi, ezen ne ragodj! Biztos találsz vkit:)
17/L
Úristen. Nekem 23 éves koromig nem volt.
Jól öltözöl? És? Jól nézel ki? És?
Túrót nem ér, ha nem beszélsz.
Ha beszélsz, túrót nem ér, ha nagyzolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!