Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért nincs egy normális pasi sehol?
Figyelt kérdés
Igényes lány vagyok, adok a külsőmre és a belsőre is, nem vagyok a megjátszós, felszínes liba mint a kortársaim többsége. Próbáltam fiúkkal ismerkedni, de mindenhol csak a tucat, buta fiúcskák vannak.
Járok edzőterembe is, hátha ott találok rendes fiút, de nem. Nincs olyan hogy vonzó és intelligens pasi egyben? csak az egyik megy?
nov. 28. 16:55
11/26 anonim válasza:
Érthető hogy csalódott vagy ha nem találkozol olyan fiúval aki vonzó és intelligens is, az viszont biztos hogy az igényességed és őszinteséged ritka érték de hidd el, aki megérdemel téged az előbb-utóbb fel fog tűnni
12/26 anonim válasza:
Mondjuk a normális pasik a normális csajokra mennek. Te nagyon nem tűnsz annak. Árad belőled az önteltség, a hiúság, a butaság. Gondolkodj egy kicsit, mit tudnál adni te egy "normális" pasinak, amit ne kaphatna meg akármelyik normális lánytól?
13/26 anonim válasza:
Adok a külsőmre, intelligensnek vagyok mondható (mások szerint).
De az, hogy valaki igényes az nem azt jelenti, hogy fullos pali. Márpedig a legtöbb lány azokat keresi, csak azok számukra az igényesek.
Hiába vagyok én hűséges típus, kedves, vicces ember, aki szeret tanulni, új dolgakt megismerni, ha egyszer nem vagyok 10/10es.
14/26 anonim válasza:
Vannak, csak hát ők az értelmes lányokhoz vonzódnak.
15/26 anonim válasza:
Én minden kritériumnak meg felek a leírtak alapján mivel engem istenek hoztak le ide Mózes kosárban ezt érzem most. Mondjuk semmi köze az aktuális témahoz ez csak helyzetjelentés volt 😂🆘
16/26 anonim válasza:
Rossz helyen keresed.
De ha van kedved irj, szivesen beszelgetnek 😊
17/26 anonim válasza:
Vannak, csak azok pont nem veled fognak szoba allni.
18/26 anonim válasza:
Ha a valóságban is ilyen vagy kérdező akkor ne csodálkozz, ide látom a nagy red flaget rajtad. Itt lenne az ideje kicsit szerényebbnek lenni és lejjebb adni az igényeket...
19/26 anonim válasza:
Rengetegen vannak/vagyunk. Csak nehéz megtalálni, mert ahogy a 10es is írta nem reklámozzuk magunkat. Mondjuk az hogy edzőterembe nem járunk, meg a lén,eg csak belül van full hülyeség.
20/26 anonim válasza:
Amíg pasit keresel, és nem fiút vagy férfit (felnőttként), addig normálisat nem is fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!