Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » MIért nincs egy normális pasi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért nincs egy normális pasi sehol?

Figyelt kérdés

Igényes lány vagyok, adok a külsőmre és a belsőre is, nem vagyok a megjátszós, felszínes liba mint a kortársaim többsége. Próbáltam fiúkkal ismerkedni, de mindenhol csak a tucat, buta fiúcskák vannak.

Járok edzőterembe is, hátha ott találok rendes fiút, de nem. Nincs olyan hogy vonzó és intelligens pasi egyben? csak az egyik megy?

nov. 28. 16:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%
nekem mind1 csak a kukoricat ne tapossatok le
nov. 28. 22:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a tökéletes külsőre menj :D
tegnapelőtt 01:40
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A kortársaid kb. mind úgy gondolják, hogy ők mennyire mások a többiektől. Majd megérsz és belátod, hogy nem egyszerű a helyzet
tegnapelőtt 08:40
 24/26 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos mióta mindenkinél non-stop ott az internet, és azon is többnyire a hülyeség terjed ebben a korosztályban, így nem csoda, hogy a korodbeli fiúk nagy része ilyen. Azt hiszik, ez a menő, mert ugye ezt látják "fészen-tikktokkon-instán-mindenhol". Nem egyszerű a helyzeted. Valahol máshol kéne keresgélned, mint ahol eddig tetted. Nem mondom, hogy könyvtárba járj pasizni, meg azt sem tudom, hány éves vagy, illetve hogy nagyvárosban vagy falun élsz-e, de mondjuk talán egy egyetemen nagyobb az esélye, hogy több értelmes fiú/pasas van a környezetedben, mint egy középiskolában. Vagy egy igényesebb, de nem annyira felkapott, "divatpihenőhelyen". Vagy egy olyan rendezvényen, ami feltételez a közönségből némi kultúrát, műveltséget. Én ilyen helyekre járnék többet.
tegnapelőtt 20:50
 25/26 anonim ***** válasza:
25%

Ye (kiejtés: [jeɪ]; született: Kanye Omari West (/ˈkɑːnjeɪ/), Atlanta, 1977. június 8. –), művésznevén Kanye West, huszonnégyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendező, divattervező és politikus. Fontos szerepe volt a 21. századi rap, hiphop és a popkultúra fejlődésében, minden idők egyik legbefolyásosabb előadója.

West népszerűségét a Roc-A-Fella Records producereként szerezte a 2000-es évek elején. Ezt követően szólókarrierbe kezdett, 2004-ben kiadta első stúdióalbumát, a The College Dropoutot (2004), amely nagy sikernek örvendett. A lemez kiadása után megalapította a GOOD Music lemezkiadót. Következő albumain több zenei stílussal is próbálkozott, mint Late Registrationön (2005), a Graduationön (2007) és az 808s & Heartbreaken (2008). A maximalizmus és minimalizmus által inspirálva, West ötödik és hatodik albuma, a My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) és a Yeezus (2013) szintén sikeresek voltak, a korábbit minden idők egyik legjobb albumának tartják.

tegnapelőtt 21:55
 26/26 anonim ***** válasza:
38%
25# köszönjük az érdektelen reklámot
tegnapelőtt 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!