Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért nincs egy normális pasi sehol?
Igényes lány vagyok, adok a külsőmre és a belsőre is, nem vagyok a megjátszós, felszínes liba mint a kortársaim többsége. Próbáltam fiúkkal ismerkedni, de mindenhol csak a tucat, buta fiúcskák vannak.
Járok edzőterembe is, hátha ott találok rendes fiút, de nem. Nincs olyan hogy vonzó és intelligens pasi egyben? csak az egyik megy?
Ye (kiejtés: [jeɪ]; született: Kanye Omari West (/ˈkɑːnjeɪ/), Atlanta, 1977. június 8. –), művésznevén Kanye West, huszonnégyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendező, divattervező és politikus. Fontos szerepe volt a 21. századi rap, hiphop és a popkultúra fejlődésében, minden idők egyik legbefolyásosabb előadója.
West népszerűségét a Roc-A-Fella Records producereként szerezte a 2000-es évek elején. Ezt követően szólókarrierbe kezdett, 2004-ben kiadta első stúdióalbumát, a The College Dropoutot (2004), amely nagy sikernek örvendett. A lemez kiadása után megalapította a GOOD Music lemezkiadót. Következő albumain több zenei stílussal is próbálkozott, mint Late Registrationön (2005), a Graduationön (2007) és az 808s & Heartbreaken (2008). A maximalizmus és minimalizmus által inspirálva, West ötödik és hatodik albuma, a My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) és a Yeezus (2013) szintén sikeresek voltak, a korábbit minden idők egyik legjobb albumának tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!