Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nekem tetszik, azoknak egynek sem tetszek, akinek meg én tetszek, azok meg nekem nem tetszenek, ti is vagytok így vele?
Majd lesz olyan is, amikor egyszerre 2-3 neked tetsző fog kerülgetni, és ne tudsz választani, aztán mindegyik másnál landol.
Fiatal vagy. Nagyon sok meglepetést tartogat még az élet.
"Majd lesz olyan is, amikor egyszerre 2-3 neked tetsző fog kerülgetni, és ne tudsz választani, aztán mindegyik másnál landol."
Hát ez soha a büdös életben nem fog előfordulni egy átlagos vagy átlag alatti pasinál...
Kérdésre válaszolva: régen így voltam én is, akik nekem tetszettek le se szartak, legalábbis nem adták jelét, akiknek meg én tetszettem többnyire nekem nem jöttek be. Volt hogy utólag amúgy megbántam, megváltozott a véleményem róla, más lett az igény szinten, illetve kiderült sokkal később pl. hogy volt olyan csaj aki nekem eszméletlenül tetszett (sajnos csak külsőre) és megtudtam, hogy amúgy én is nagyon bejöttem neki.
Soha nem lett a dologból semmi, de mondjuk mindegy mert személyiség, életmód terén abszolút különbözőek voltunk/gondolom még vagyunk is.
Mióta szarul nézek ki már nincs ilyen probléma, mert senkinek nem tetszem :D (ez is egy megoldás amúgy...)
"Majd lesz olyan is, amikor egyszerre 2-3 neked tetsző fog kerülgetni, és ne tudsz választani, aztán mindegyik másnál landol.
Fiatal vagy. Nagyon sok meglepetést tartogat még az élet"
Jaaaaa, persze. 30 evig nem jott ossze neki senki, oszt majd' akko' jon a naaaaagy meglepi. Delulu Pro Max......
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!