Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy senkinek sem kellek? Többi lent
Ugyanaz a helyzet veled, mint azzal a rakás nővel, ki kiírt egy ilyen kérdést:
Vannak, akiknek kellenél, csak te azokat nem veszed észre, vagy neked nem kellenek.
Ha az ismerkedés rovatba kiírnál egy kérdést, hogy 18 éves lányként ismerkednél, egy rakás privát üzenetet kapnál.
Szóval itt elsődlegesen veled van a gond, 18 éves lányként kortárs/idősebb pasit is kaphatnál bármikor.
#5-6
Nem valószínű, hogy írni fog nektek.
Mint említettem, vannak olyan nők, akik kiírnak erre az oldalra ilyen kérdéseket: ami arról szól, hogy ők szeretnének pasit, de ők senkinek sem kellenek. Aztán akik bepróbálkoznak, azoknak vissza sem írnak.
Kérdezőnek még valami:
"Nagyon bánt, és félek, hogy egyedül fogok maradni, mindenből kimaradok."
Ha annyira bántana, akkor írnál pl. a #6-os válaszolónak, aki ismerkedne veled. Mert aki tényleg ismerkedni akar, az megragad minden lehetőségrt.
Szóval nem, itt egészen más felől fúj a szél. Feltehetően onnan, hogy vannak, akik tetszenek neked, de azok téged észre sem vesznek. Hát ez ez egy ilyen dolog. Vagy próbáld valahogy normálisan felhívni magadra a figyelmet, vagy add leljebb az igényeidet, vagy engedd el a pasizást.
én szívesen járnék veled , nekem a belső a fontos
f/31
Ez a csaj nem érett a 30-asokhoz. Neki inkább egy 18-20 éves kellene. #8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!