Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy senkinek sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy senkinek sem kellek? Többi lent

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, egész eddigi életemben soha nem volt senkim, és nem is tetszettem senkinek. Akikbe szerelmes voltam, sose viszonozták, egyszer pedig még gúnyt is űztek belőlem azért, mert csúnya voltam. Azóta már változtam kívül-belül, és folyamatosan dolgozok a külsőmön, valamint a személyiségemen is. Teljesnek reálisan látom, van még mit javítani. És nagyon mélyen bánt, hogy soha egyetlen egy fiú sem volt, aki azt mondta volna, hogy szép vagyok, vagy tetszik a személyiségem, esetleg szívesen megismerne. Sehol se követnek be, vagy írnak rám. Sokszor a barátnőim nevetnek, hogy milyen fiúk írnak rájuk, én pedig rettenetesen érzem magam, mert velem még soha nem volt olyan, hogy valaki rámírjon. Nem vagyok egy szépség, de ennyire azért én sem gondolnám magam csúnyának, hogy SENKI se akarjon. Nagyon bánt, és félek, hogy egyedül fogok maradni, mindenből kimaradok. Van valaki ilyen helyzetben, lehet még reménykedni? Tényleg ennyi lenne, a külsőm az oka?

tegnapelőtt 14:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%
Túlságosan rágörcsölsz és ez azért látszódik ám. Engedd el, lazíts, legyél boldog és talpraesett egyedül is. Ha ez megvan, akkor fognak rád felfigyelni. Nem a külsődön kell változtatnod, nem is a belsődön. Vagy, aki vagy és ez így van jól. Mentálisan kell fejlődnöd, mert 18 vagy, de már kezdesz besavanyodni, meg olyan marhaságokat beszélni, hogy egyedül fogsz maradni. Nagyon fiatal vagy még, ne süllyedj annyira le, hogy már temeted az egész életed.
tegnapelőtt 15:12
 2/28 anonim ***** válasza:
72%
Kisugárzás
tegnapelőtt 18:54
 3/28 anonim ***** válasza:
48%

Ugyanaz a helyzet veled, mint azzal a rakás nővel, ki kiírt egy ilyen kérdést:

Vannak, akiknek kellenél, csak te azokat nem veszed észre, vagy neked nem kellenek.

Ha az ismerkedés rovatba kiírnál egy kérdést, hogy 18 éves lányként ismerkednél, egy rakás privát üzenetet kapnál.

Szóval itt elsődlegesen veled van a gond, 18 éves lányként kortárs/idősebb pasit is kaphatnál bármikor.

tegnapelőtt 20:37
 4/28 anonim ***** válasza:
17%
mutatsz magadról pár képet?
tegnapelőtt 21:35
 5/28 anonim ***** válasza:
13%
szívesen mondok rolad véleményt :) F
tegnapelőtt 21:36
 6/28 anonim ***** válasza:
14%
Én megismernélek, nagyon is, írj.
tegnapelőtt 22:41
 7/28 anonim ***** válasza:
35%

#5-6

Nem valószínű, hogy írni fog nektek.

Mint említettem, vannak olyan nők, akik kiírnak erre az oldalra ilyen kérdéseket: ami arról szól, hogy ők szeretnének pasit, de ők senkinek sem kellenek. Aztán akik bepróbálkoznak, azoknak vissza sem írnak.

tegnapelőtt 22:52
 8/28 anonim ***** válasza:
20%

Kérdezőnek még valami:

"Nagyon bánt, és félek, hogy egyedül fogok maradni, mindenből kimaradok."

Ha annyira bántana, akkor írnál pl. a #6-os válaszolónak, aki ismerkedne veled. Mert aki tényleg ismerkedni akar, az megragad minden lehetőségrt.

Szóval nem, itt egészen más felől fúj a szél. Feltehetően onnan, hogy vannak, akik tetszenek neked, de azok téged észre sem vesznek. Hát ez ez egy ilyen dolog. Vagy próbáld valahogy normálisan felhívni magadra a figyelmet, vagy add leljebb az igényeidet, vagy engedd el a pasizást.

tegnapelőtt 23:02
 9/28 anonim ***** válasza:
26%

én szívesen járnék veled , nekem a belső a fontos

f/31

tegnapelőtt 23:28
 10/28 anonim ***** válasza:
85%

Ez a csaj nem érett a 30-asokhoz. Neki inkább egy 18-20 éves kellene. #8 voltam

tegnapelőtt 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!