Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem kellek senkinek?
Van egy srác aki eléggé tetszik én 17 vagyok ő 23.
Egy éve ismerem mondhatni jóba vagyunk, ő probálna megismerni csak sose tudom hogy válaszoljak neki. De egyébként nem utal azt mondta bír. És itt az a gond hogy egyszer rá írtam vissza írt aztán picit beszéltünk. De ennek már egy hete. Én úgy érzem hogy hiába írnék neki és ismernénk meg egymást nagyon jól szerintem nem egy ilyen kislány kellene neki mint én.
Lehet nem vagy annyira az esete, de hidd el, sok hal úszik a tengerben. Mint látjuk (lsd.: #2 és #3 válaszait), mostmár a gyakori kérdések is tinderként funkcionál :D
Vagy 23 évesen ezer más dolga is van, dolgozik, háztartás, stb és nem mindig ér rá, hogy rádírjon, válaszoljon :D
(Miért az a kérdés, hogy "Miért nem kellek senkinek?", ha csak egy srácnak nem tetszel és még ez sem biztos?)
Írj neki, semmit sem veszíthetsz. Ha kislánynak tart, legalább megpróbáltál lépni felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!