Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy senkinek sem kellek? Többi lent
És, ha pont az interneten fognád ki az aranyhalat, visszadobnád?
Szerintem ilyen hozzáállással megérdemled a sorsod. Várjad, csak várjad a szőke herceget, fehér lovon. A végén Shrek is jó lenne szamárháton, csak neki is inkább Fiona kell😄
"Én személyszerint nem szeretek interneten keresztül ismerkedni bizonyos okok miatt, és nem feltétlen érzem ezt nagy problémának."
Úgy érzel, ahogy neked jól esik, de aki tényleg akar valakit, az nem utasítja vissza a netes ismerkedést sem.
"Másrészt pedig külföldön lakok, itt az emberek többsége Mo-n él."
Lényegtelen. Gondolom beszéled a nyelvet, szóval nincs akadály. Ha meg nem beszéled a nyelvet, akkor tanuld meg.
"Amiket írtam, azok így is vannak, szerintem nem arról van szó, hogy tetszek valakiknek, csak nem veszem észre"
Akkor barátom, az a helyzet, hogy egyszerűen nem nézel ki jól.
Most nem azért, de 18 évesen még a csúnyácska lányok egy része is kinéz valahogy pl. nincs szép arca, de jó feneke van. Ha tényleg senkinek sem kellesz, akkor egyáltalán nem vagy vonzó külsőre. De esélyesebb, hogy nem veszed észre azokat, akiknek kellesz.
Mondjuk a netes ismerkedésnél azért észnél kell lenni. Szóval talán jobb is, ha nem csinálja a Kérdező, ha nem elég leleményes hozzá.
De ezen kívül többi, amit leírtam a #13-as kommentben, érvényes.
attol h nem ismerkedsz online, az okés
de ha megakarod tudni mi lehet a baj akkor pár képet mutathatnák h legalább ezt kizárhassuk
de ha még ennyi segitséget se szeretnék tölünk akkor minek is írtad ki a kérdést? bár 18évesen bárhogy is nézz ki már csak azoknak körbe kellene h dongjanak akik csak dugni akarnak
A sok elutasított sértett pasi itt a válaszolók között szánalmas
Elsőnek rácuppanátok hogy írjon rátok, de amikor kijelenti a kérdező hogy ő nem ismerkedni akar itt, hanem tanácsot kérni akkor már hogy kifordultatok magatokból, egyenesen csúnyának lett titulálva, meg ment a hibáztatás is. Jobb is ha nem közületek keres pasit magának a kérdező, kétszínű incelek vagytok
Amúgy gyakorin nem igazán vonzó az ismerkedés gondolata. Nekem egy nőb ismerősöm sem válaaztana innen pasit. "Írj rám", "küldj képet" ezt bármelyik társkereső appon pl bumble vagy badoo stb megtalálja az ember, és ott legalább tudja hogy kivel van dolga. Itt egy 14 éves kis kanos trollon, a 40 éves családos apukán keresztül, a 65 éves perverz bácsika is lehet felhasználó. Idegeknek mégis ki szeret fotót küldeni magáról, főleg egy 18 éves lány.
Dehát te sem tudsz írni.
*már, és, írni
Amúgy nem csoda hogy egy nő sem akar, iszonyat egy stílusod van.
ma 05:55 Te honnan tudod, hogy engem hany no akar? :D
Abbol az 1 kommentembol talaltad ki apukam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!