Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy senkinek sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy senkinek sem kellek? Többi lent

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, egész eddigi életemben soha nem volt senkim, és nem is tetszettem senkinek. Akikbe szerelmes voltam, sose viszonozták, egyszer pedig még gúnyt is űztek belőlem azért, mert csúnya voltam. Azóta már változtam kívül-belül, és folyamatosan dolgozok a külsőmön, valamint a személyiségemen is. Teljesnek reálisan látom, van még mit javítani. És nagyon mélyen bánt, hogy soha egyetlen egy fiú sem volt, aki azt mondta volna, hogy szép vagyok, vagy tetszik a személyiségem, esetleg szívesen megismerne. Sehol se követnek be, vagy írnak rám. Sokszor a barátnőim nevetnek, hogy milyen fiúk írnak rájuk, én pedig rettenetesen érzem magam, mert velem még soha nem volt olyan, hogy valaki rámírjon. Nem vagyok egy szépség, de ennyire azért én sem gondolnám magam csúnyának, hogy SENKI se akarjon. Nagyon bánt, és félek, hogy egyedül fogok maradni, mindenből kimaradok. Van valaki ilyen helyzetben, lehet még reménykedni? Tényleg ennyi lenne, a külsőm az oka?

jan. 3. 14:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

És, ha pont az interneten fognád ki az aranyhalat, visszadobnád?

Szerintem ilyen hozzáállással megérdemled a sorsod. Várjad, csak várjad a szőke herceget, fehér lovon. A végén Shrek is jó lenne szamárháton, csak neki is inkább Fiona kell😄

jan. 4. 00:19
 12/30 anonim ***** válasza:
56%

"Én személyszerint nem szeretek interneten keresztül ismerkedni bizonyos okok miatt, és nem feltétlen érzem ezt nagy problémának."

Úgy érzel, ahogy neked jól esik, de aki tényleg akar valakit, az nem utasítja vissza a netes ismerkedést sem.

"Másrészt pedig külföldön lakok, itt az emberek többsége Mo-n él."

Lényegtelen. Gondolom beszéled a nyelvet, szóval nincs akadály. Ha meg nem beszéled a nyelvet, akkor tanuld meg.

"Amiket írtam, azok így is vannak, szerintem nem arról van szó, hogy tetszek valakiknek, csak nem veszem észre"

Akkor barátom, az a helyzet, hogy egyszerűen nem nézel ki jól.

Most nem azért, de 18 évesen még a csúnyácska lányok egy része is kinéz valahogy pl. nincs szép arca, de jó feneke van. Ha tényleg senkinek sem kellesz, akkor egyáltalán nem vagy vonzó külsőre. De esélyesebb, hogy nem veszed észre azokat, akiknek kellesz.

jan. 4. 00:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a netes ismerkedésnél azért észnél kell lenni. Szóval talán jobb is, ha nem csinálja a Kérdező, ha nem elég leleményes hozzá.

De ezen kívül többi, amit leírtam a #13-as kommentben, érvényes.

jan. 4. 00:24
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
hát én pont kulfolfon élek, na de mind1 is
jan. 4. 00:28
 15/30 anonim ***** válasza:
72%

attol h nem ismerkedsz online, az okés

de ha megakarod tudni mi lehet a baj akkor pár képet mutathatnák h legalább ezt kizárhassuk

de ha még ennyi segitséget se szeretnék tölünk akkor minek is írtad ki a kérdést? bár 18évesen bárhogy is nézz ki már csak azoknak körbe kellene h dongjanak akik csak dugni akarnak

jan. 4. 00:31
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
En is kulfoldon elek...
jan. 4. 03:39
 17/30 anonim ***** válasza:
52%

A sok elutasított sértett pasi itt a válaszolók között szánalmas

Elsőnek rácuppanátok hogy írjon rátok, de amikor kijelenti a kérdező hogy ő nem ismerkedni akar itt, hanem tanácsot kérni akkor már hogy kifordultatok magatokból, egyenesen csúnyának lett titulálva, meg ment a hibáztatás is. Jobb is ha nem közületek keres pasit magának a kérdező, kétszínű incelek vagytok

Amúgy gyakorin nem igazán vonzó az ismerkedés gondolata. Nekem egy nőb ismerősöm sem válaaztana innen pasit. "Írj rám", "küldj képet" ezt bármelyik társkereső appon pl bumble vagy badoo stb megtalálja az ember, és ott legalább tudja hogy kivel van dolga. Itt egy 14 éves kis kanos trollon, a 40 éves családos apukán keresztül, a 65 éves perverz bácsika is lehet felhasználó. Idegeknek mégis ki szeret fotót küldeni magáról, főleg egy 18 éves lány.

jan. 4. 04:16
 18/30 anonim ***** válasza:
49%
Csaj igazi menthetetlen, meg kategoria. Meg privatra sem valaszol. Haat nem o a legelesebb kes a fiokban...
jan. 4. 05:21
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Dehát te sem tudsz írni.

*már, és, írni

Amúgy nem csoda hogy egy nő sem akar, iszonyat egy stílusod van.

jan. 4. 05:55
 20/30 anonim ***** válasza:
13%

ma 05:55 Te honnan tudod, hogy engem hany no akar? :D

Abbol az 1 kommentembol talaltad ki apukam???

jan. 4. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!