Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy senkinek sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy senkinek sem kellek? Többi lent

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, egész eddigi életemben soha nem volt senkim, és nem is tetszettem senkinek. Akikbe szerelmes voltam, sose viszonozták, egyszer pedig még gúnyt is űztek belőlem azért, mert csúnya voltam. Azóta már változtam kívül-belül, és folyamatosan dolgozok a külsőmön, valamint a személyiségemen is. Teljesnek reálisan látom, van még mit javítani. És nagyon mélyen bánt, hogy soha egyetlen egy fiú sem volt, aki azt mondta volna, hogy szép vagyok, vagy tetszik a személyiségem, esetleg szívesen megismerne. Sehol se követnek be, vagy írnak rám. Sokszor a barátnőim nevetnek, hogy milyen fiúk írnak rájuk, én pedig rettenetesen érzem magam, mert velem még soha nem volt olyan, hogy valaki rámírjon. Nem vagyok egy szépség, de ennyire azért én sem gondolnám magam csúnyának, hogy SENKI se akarjon. Nagyon bánt, és félek, hogy egyedül fogok maradni, mindenből kimaradok. Van valaki ilyen helyzetben, lehet még reménykedni? Tényleg ennyi lenne, a külsőm az oka?

jan. 3. 14:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, abból az egy kommentedből.

Hidd el, sokat elárul rólad, többet is mint szeretnéd.

jan. 4. 13:33
 22/30 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy nem úgy jött le a kérdés, ahogy szerettem volna. Semmiféle háborút és haragot nem szerettem volna kiváltani vele de úgy néz ki sikerült. Együttérzést vártam volna a válaszolóktól, sorstársakat, esetleges tanácsokat. Az pedig, hogy teljesen név, kor és valós kép nélkül ismerkedni itt, kicsit felelőtlennek tartanám, senkivel szemben nem lenne fair. Köszönöm azért a válaszokat, mindegyik rávilágított néhány dologra.:)
jan. 4. 17:35
 23/30 anonim ***** válasza:
81%

24

Az a baj, hogy amilyen stílusod van, mindenki inkább menekülne tőled, mintsem rád írna.

jan. 4. 19:41
 24/30 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, itt ezek az egó sértett egyedek, akik rád írtak és hisztiznek a válaszokban, hogy nem írtál vissza, hogy írtak rád?

Rendesen bemutatkoztak (legalább egy keresztnév, kép, lakóhely (legalább megye), életkor, egy pár sor magukról, hogy ők mint keresnek egy nőben, érdeklődés hogy neked milyen tulajdonságok fontosak egy pasiban stb) vagy csak letudták azzal hogy "szia mizu?", "akarsz ismerkedni?" "küldj képet" esetleg csak egy insta link?

Mert a válaszodból az jön át, hogy nem erőltették meg magukat, csak már azzal hogy rádírtak, azt várták hogy a karjaikba omlasz. És mikor ez nem történt meg, nyilván te voltál a hibás

Szánalom 😂

jan. 4. 19:43
 25/30 anonim ***** válasza:
47%

"Rendesen bemutatkoztak (legalább egy keresztnév, kép, lakóhely (legalább megye), életkor, egy pár sor magukról, hogy ők mint keresnek egy nőben, érdeklődés hogy neked milyen tulajdonságok fontosak egy pasiban stb)"

LMAO. Több csajjal is jártam innen az oldalról, de egyikkel sem így kezdtem a bemutatkozást.

És senkinek sem ajánlom, hogy eleinte képet küldjön egy vadidegen embernek. Csak magát nevetteti ki.

jan. 4. 20:14
 26/30 anonim ***** válasza:
61%

tegnap 13:33 Felpontoztalak. hogy lasd nem vagyok en olyan rossz ember :*

A kerdezo meg kapja be....

tegnapelőtt 08:41
 27/30 anonim válasza:
31%

"Én személyszerint nem szeretek interneten keresztül ismerkedni bizonyos okok miatt,"

Akkor hogyan írjanak rád? Élőben? Írjanak neked postai képeslapot?

tegnapelőtt 23:11
 28/30 anonim válasza:
86%

"Sehol se követnek be, vagy írnak rám. "

Vagyis interneten akarod, hogy írjanak, de mégse kedveled az internetes ismerkedést.

18 vagy de még 10 éves szintjén megragadtál.

tegnapelőtt 23:12
 29/30 anonim ***** válasza:
30%
Neked nem a kulsoddel van baj kicsim hanem az agyaddal !
tegnapelőtt 23:14
 30/30 anonim válasza:

Kérdező, bocs az előbbi nyers válaszért.

Még fiatal vagy, ha annyira hiányzik valaki, próbálj meg mégis interneten IS ismerkedni. Sokkal nagyobb a "merítés", olyanokkal léphetsz kapcsolatba, akivel egyébként nem találkoznál élőben.

Amúgy a külső mellett a kisugárzás is fontos, azon is javíts. Ha duci vagy, próbálj lefogyni. Ismerős mondta, hogy náluk még a 150 kilós nőknek is van férjük.

tegnapelőtt 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!