Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy senkinek sem kellek? Többi lent
Igen, abból az egy kommentedből.
Hidd el, sokat elárul rólad, többet is mint szeretnéd.
24
Az a baj, hogy amilyen stílusod van, mindenki inkább menekülne tőled, mintsem rád írna.
Kérdező, itt ezek az egó sértett egyedek, akik rád írtak és hisztiznek a válaszokban, hogy nem írtál vissza, hogy írtak rád?
Rendesen bemutatkoztak (legalább egy keresztnév, kép, lakóhely (legalább megye), életkor, egy pár sor magukról, hogy ők mint keresnek egy nőben, érdeklődés hogy neked milyen tulajdonságok fontosak egy pasiban stb) vagy csak letudták azzal hogy "szia mizu?", "akarsz ismerkedni?" "küldj képet" esetleg csak egy insta link?
Mert a válaszodból az jön át, hogy nem erőltették meg magukat, csak már azzal hogy rádírtak, azt várták hogy a karjaikba omlasz. És mikor ez nem történt meg, nyilván te voltál a hibás
Szánalom 😂
"Rendesen bemutatkoztak (legalább egy keresztnév, kép, lakóhely (legalább megye), életkor, egy pár sor magukról, hogy ők mint keresnek egy nőben, érdeklődés hogy neked milyen tulajdonságok fontosak egy pasiban stb)"
LMAO. Több csajjal is jártam innen az oldalról, de egyikkel sem így kezdtem a bemutatkozást.
És senkinek sem ajánlom, hogy eleinte képet küldjön egy vadidegen embernek. Csak magát nevetteti ki.
tegnap 13:33 Felpontoztalak. hogy lasd nem vagyok en olyan rossz ember :*
A kerdezo meg kapja be....
"Én személyszerint nem szeretek interneten keresztül ismerkedni bizonyos okok miatt,"
Akkor hogyan írjanak rád? Élőben? Írjanak neked postai képeslapot?
"Sehol se követnek be, vagy írnak rám. "
Vagyis interneten akarod, hogy írjanak, de mégse kedveled az internetes ismerkedést.
18 vagy de még 10 éves szintjén megragadtál.
Kérdező, bocs az előbbi nyers válaszért.
Még fiatal vagy, ha annyira hiányzik valaki, próbálj meg mégis interneten IS ismerkedni. Sokkal nagyobb a "merítés", olyanokkal léphetsz kapcsolatba, akivel egyébként nem találkoznál élőben.
Amúgy a külső mellett a kisugárzás is fontos, azon is javíts. Ha duci vagy, próbálj lefogyni. Ismerős mondta, hogy náluk még a 150 kilós nőknek is van férjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!