Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Y vagy Z generációs lányok! Hogyan viszonyultok X generációs partnerhez?
"az X generáció-hoz az 1960 és 1983 között születettek tartoznak. Az Y generáció-ba az 1984 és 1994 között, a Z generáció-ba pedig az 1995 és 2009 között születetteket sorolják"
Szóval felnőttként szeretnél tini lányokkal kezdeni.
1-es, a generációelmélet amerikai eredetű, de terjed nálunk is, a lényege, hogy a különböző nemzedékek nevet kapnak. Más-más besorolások léteznek, de pl. ez az egyik:
X-generáció: 1965-1979 közt születettek
Y-generáció: 1980-1995
Z-generáció: 1996-tól
Én az Y generáció eleje vagyok, de még így is néha érzem a szakadékot az 1975 előtt születettekkel, annyira más világban nőttek fel (nem véletlen, hogy csak fiatalabb párom volt). Nem tudom pontosan, miért ennyire fontos neked, hogy más generációból legyen a párod? Főleg a Z... ha 1979 előtt születtél, akkor elég creepy, hogy bejönnek az 1996 után születettek. Milyen "jó oldalát" látod egy ilyen kapcsolatnak, ami NEKI is jó, nem csak neked?
Nem kérünk nagypapit barátnak, köszönjük.:)
-egy Z generációs lány.
4-es miért írja le még egyszer, amit már más egyértelműen leírt? szerintem én is érthető voltam és 3-as is elég egzakt magyarázatot adott. az, hogy te nem érted, attól még működik sokszor, igaz nem mindenkivel, de ez kortárs kapcsolatoknál is így van.
5-ös ellenszenves válaszát nem értem, ráadásul saját nevedben kéne nyilatkozz, másokét hagyd meg nekik!
6-osnak köszönöm, hogy felfogta miről van szó.
Mondjuk mert amikor elkezdtem írni, akkor még nem érkezett meg a 3-as válasza? Ha látom az övét, akkor is leírtam volna a mondandóm második felét, és neked valójában azzal van bajod. 5-ös pedig pontosan arra válaszolt, amit kérdeztél: Z generációs lány, és úgy viszonyul az idősebb férfiakhoz, hogy nem kér belőlük. Pontozz le mindenkit, aki nem azt a választ adja, hogy minden húszéves él-hal a negyvenöt éves pasikért.
4-es voltam
#1 ez is egy akkora marhaság mint a boomer, coomer meg egyéb ökörségek amik másra sem jók csak össze zavarják az embert.
-Egy "Z" generációs személy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!