Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a dohányzás kizáró ok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a dohányzás kizáró ok, akkor nagyon lecsökkennek a lehetőségek?

Figyelt kérdés
Vagy azért így is találhat párt magának az ember?

dec. 30. 21:30
 1/8 anonim válasza:
69%

Igen. Hát még, ha nem is iszol. Hát még, ha vannak szellemi igényeid.

Sajnos a legnagyobb része konzumidióta.

Buta ösztönlény (90%) az embereknek.

Sajnos...

dec. 30. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Eléggé, főleg olyan korban, amikor a dohányzást nagyon menőnek hiszik. Szerencsére idővel rájönnek páran, hogy a test szétcseszése nem menő dolog.
dec. 30. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a dohányzás nagyon lecsökkenti a párkapcsolatra való nyitottságomat az illetővel egészségügyi okok miatt (hajlamos vagyok köhögésre, rosszul létre/közérzetre) több féle dohánytermék füstje miatt
dec. 30. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Illetve egyáltalán nem repdesek az örömtől a dohányzással kapcsolatban

3-as

dec. 30. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Az én szememet nagyon szúrja ha valaki dohányzik, főként azért, mert minden káros szenvedélytőo mentes életet élek. Ez nálam is egy kizáró ok.

18/F

dec. 31. 04:17
 6/8 anonim válasza:
100%
Csökkenni csökken, mert elég sokan dohányoznak, de ha téged zavar, akkor kár ezen merengeni, mert úgysem fog menni egy dohányossal.
dec. 31. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem igazán. Manapság normálisabb körökben inkább ciki a dohányzás, szóval már sokan nem szívnak.
dec. 31. 12:32
 8/8 anonim válasza:
80%
engem nem izgatna ha a párom dohányzik vagy iszok, de mértékkel.
dec. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!