Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, titeket zavar, ha barátnőtök cigizik? Ls titeket lányok, ha a barátotok?
Engem nem zavar hogy a barátom cigizik,nekem bejön,olyan "férfias".
Én nem dohányzom de nem is zavar,aztán nagy dohányos
Kicseszettűl zavar és konkrétan kizáró ok ha dohányzik! Én is dohányoztam és borzalmas, utálom így visszagondolva.
Meg se tudnám csókolni annyira büdös egy dohányzó szája, a ruhájáról és magáról az berről nem is beszélve. Undorító és csak azt bizonyítja nincs annyi akaratereje, hogy lerakja (mert semmi pozitív hatása nincs) ja és pénzt is viszi ha a fentiek nem elég meggyőzőek :) Annak az árából havi egy nagyon jót vacsorázhatnánk :)
Mikor emgismertem a páromat,dohányzott már rég. Viszont legalább tiszteletben tartotta,hogy én nem,sosem fujta rám. Most már én is dohányzom mellette, és nem miatta kezdtem el, mellékes is h miért. Azelőtt is dohányoztam, igaz "kocabagos" voltam,mert max akkor ha ideges voltam,vagy buliba. Mondjuk nekem most is 1 doboz cigi 2-3 napig elég. Páromat sem zavarja,h cigizek..bebszana.
Illa ttól h valaki cigizik, attól még havi egyszer jót vacsrázhat :D Nem is egyszer
Mindketten dohányzunk. Egyikőnket sem zavarja,bár én nem szeretem,ha a szemem felé megy a füst.Más problémám nincs.
Amúgy tervezzük a leszokást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!