Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Y vagy Z generációs lányok! Hogyan viszonyultok X generációs partnerhez?
A Z generációból egyedül azok lennének hajlandóak erre, akik nagyon készen vannak lelkileg (abból sem mind természetesen, csak egy apró százalék) neg azok, akik tudatosan a pénzedre mennek majd, mert X generációssal járni már ők is tudják, hogy ciki (bizonyos körökben irigyelnék, ha egy 16-17éves leányzó egy 25évessel járna. De ezek a körök is igen ritkák és láthatóan gyerekesek). Azaz lényegében csak olyan lányokat találnál, akik fullra tinédzserek agyilag is, így neked ez nem lenne valami szórakoztató gondolom (arról meg hogy büntetendő ne is beszéljünk). Eléggé egy szociális pillangó vagyok, így nagyon sok lányt ismerek eléggé ahhoz, hogy tudjam, benne lennének-e ilyenben és eddig 1olyat sem ismerek, akinek nem menne ez szembe a józan eszével vagy egyszerűen ne lenne neki fúj. A fiúk szemszögéből nem tudok nyilatkozni ennyire megbízhatóan, de ők is csak a húszonéves lányokig mennek maximum, hisz a tizenéves fiúk többségénél azért számít, hogy ne úgy nézz ki, mint az anyukája :).
— egy Z generációs, nagyon sok másik Z generációs nevében.
Úgy látom ez a téma annyi gyűlöletet kell, mintha valaki az 50-es években ki merte volna mondani, hogy meleg. Akkor még kényszergyógykezelésre ítélték a melegeket.
Manapság, amikor a love is love, minden az elfogadásról és a támogatásról szól, és a Z generációs lányok nagy része támogatja ezeket az elveket és a toleranciáról papol, amíg a melegek jogairól, gender ideológiáról vagy a rasszizmusról van szó mindenki legyen elfogadó, de ahogy egy olyan tulajdonságról, amiről nem tehet az ember, a korról van szó, akkor a gyűlölettől fröcsögve kiáltanak pedofilt.
Lennétek tisztába a szavak jelentésével, a pedofilt a serdülőkor előttiek izgatják. Itt akikről szó van már régen túl vannak a serdülőkoron, pasiznak, szexuális aktívak, szó sincs megrontásról, pedofíliáról.
Félreértés ne essek, mindenkinek a magánügye eldönteni, hogy ki jön be neki és ezt tiszteletben kell tartani, de megalázni, megvetni valakit a szexuális beállítottsága alapján nem kellene.
Tiszta sor és egészségesebb, ha a Z generációs lányok találnak a saját korosztályukban maguknak való társat. De érthető, ha a korábbi generációk pasijai vonzónak találják ezeket a lányokat. Aki keres, talál. Az igaz szerelemnek ne álljon útjába semmi!
Nem csak a saját korodat, de a keresett partnerét sem írtad le. A Z generáció tagjai 11-25 évesek. Nagyon nem mindegy, mire gondolsz.
Egyébként szerintem könnyebb, ha te nyitsz az újdonságok felé. Ha rugalmas és fiatalos vagy, akkor lehet jó kapcsolatod fiatalabb nővel is - de kiemelten nővel, aki már felnőtt. Nem 18 év felett van, hanem mentálisan, de szerintem tudod, mire gondolok. 20 év alattiaknál erre semmi esély nincs, de szerintem 25 alatt sem sok. Mivel a nők általában hamarabb érnek, jobban elfogadott a korkülönbség a férfi javára. 25-30 éves nők között biztos van olyan, aki idősebb, érettebb társat keres. Persze akkor is maradj nyitott és rugalmas, ezek azok a tulajdonságok, amiket egy fiatal nő elvár, a fiataloknak a nagyon nagy része egyébként is ilyen, de idősebben talán problémát jelenthet.
Én kb. a Z generáció közepén vagyok, 30-assal sem jönnék össze, és szerintem az összes mentálisan egészséges tinédzser egyetért velem. Valaki korábban írta, hogy szerinte 10 év korkülönbség a max. Szerintem nem igaz, inkább az életkorok aránya számít. Ugye egy 11 és egy 14 éves esetében már a 3 év is túl sok, de egy 70 meg egy 90 évesnél a 20 sem. Ez az arány kb. max. 6/5 lehet, de ez csak személyes tipp. (Úgy számolunk, hogy a nagyobb életkort elosztjuk a kisebbel. Ha a két személy egykorú, akkor egyet kapunk, minél nagyobb a korkülönbség, annál többet.) Mivel te is olyat keresel, nézzük úgy, hogy a férfi az idősebb! A 6/5-ös arányommal egy 15 éves lányhoz legfeljebb 18 éves fiú illik, de egy 50 éves nőnek lehet 60 éves párja is. Persze ez szubjektív, de én speciel ezt érzem korrektnek. Így te magad is utána tudsz számolni.
Persze nem mondom, hogy nem működhet egy rendhagyó kapcsolat, nagyobb korkülönbséggel, de azt már a világgal is nehéz elfogadtatni, és abból tényleg akadhatnak olyan problémák, mint más élethelyzet.
Remélem, segít a véleményem, és hogy majd megtalálod az igazán hozzád illő párodat, legyen akármilyen idős is. :)
#36 Már megint mi a f.sznak kell felhozni a melegeket? Át van mosva az agyad a hülye fityisz gyülöletkampányával.
Egyebként meg teljesen mindegy, hogy egy 13 vagy 16 éves 20nak néz ki. Fejben még gyerek. Fejlődésben van, nem való még neki a szex, és igenis meg lehet rontani.
És egy 40+ os férfinek semmi keresni valója egy tinédzser mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!