Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Y vagy Z generációs lányok! Hogyan viszonyultok X
generációs partnerhez?
Figyelt kérdés
Vonzóbbak az Y és Z generációs lányok, de sok tekintetben szakadék van, amit nem tudom hogyan lehetne áthidalni. Én pl nyitott vagyok az ő világukra, de úgy érzem ők elutasítanak minden mást és megbízhatatlanok, ami pedig elég alapvető lenne ugyebár. Elkeserítő, mert látom a potenciált, a jó oldalát a velük való kapcsolatnak, mégis kiábrándító a felszínesség, amivel ilyenkor találkozom. Volt már ilyen viszonyom, és azok is felemás érzést ébresztettek bennem. Olyan lányok véleménye érdekel, akik már voltak hasonló helyzetben, vagy éppen hogy ők is nehezen birkóznak meg a kihívással, holott szeretnék, mert elég érett felfogásúak hozzá.
40+ felett már családnak kellene lennie nem tinik után csorgatni a nyálat
2021. márc. 22. 05:07
12/60 anonim válasza:
#12 az ilyen éretlen csávókat elnézve jobban jár az a család a nemlétezéssel
2021. márc. 22. 05:23
13/60 anonim válasza:
Szerintem az adott lánytól függ, nyitott-e az ilyesmire. Nekem belefér a korkülönbség. (19 vagyok)
2021. márc. 22. 07:29
14/60 anonim válasza:
Mmint hogy annyival idősebb? Nekem nem jönne be, de kinek mi
16/L
2021. márc. 22. 11:02
15/60 anonim válasza:
Az X generáció a szüleim korosztálya, én Z vagyok.
Nem vagyok ellene a nagyobb korkülönbségnek, ha a felek jól kijönnek egymással és a korombeli fiúkat nem is igazán tartom vonzónak, inkább az idősebbek szoktak bejönni. De ez alatt nem az 50 évesekre gondolok. Úgy tudom, az X generációba a 60-as, 70-es években született emberek tartoznak, egy 40-es, 50-es férfi idős lennne hozzám. Nagyon érezhető a generációs különbség.
Huszonévessel simán összejönnék, harmincassal TALÁN, de annál idősebbel nem.
2021. márc. 22. 19:34
16/60 anonim válasza:
15 évnél nagyobb korkülönbséget nem tudok elképzelni, egyébként férfi vagyok 30 elején és a 17 éven aluli lányok szóba sem jöhetnek már akkora a generációs különbség. 17-19 is csak kevesen érettek kapcsolatra
2021. márc. 22. 19:58
17/60 anonim válasza:
Én 1985-ös vagyok. (Y-generation) Sajnos külsőre kinézek max 25-nek. Így a korosztalyom ez miatt utasít el. Az viszont soha meg se fordult a fejemben hogy egy 1998-2009 között születettnek bejönnék.
2021. márc. 23. 23:50
18/60 Magányos_csaj_2007 válasza:
Fujj 🤮 rá se tudok nézni 50 éves pasasokra. Volt hogy tetszett egy 32 éves de csak tetszett. Nem akartam neki se magamnak gondot ezért nem is tudja. Amúgy maga erősen cukrosbácsinak tünik hogy 12 16 évesekre izgul.
2021. márc. 24. 08:21
19/60 A kérdező kommentje:
#18 nem véletlenül vagy magányos csaj. látom nem megy a matek.
2021. márc. 25. 14:11
20/60 anonim válasza:
Matek? Nem írtad, hány éves vagy, csak hogy X generációs, abban benne van az ötvenes.
Igen, minden magányos lány tudja, hogy ha beérné papákkal is, akkor lenne párja, de nem véletlen, hogy inkább megvárják azt, aki hozzájuk illik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!