Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így lehet valaha kapcsolatom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet valaha kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Már egészen kisgyerek korom óta szeretnék párkapcsolatot, mint kb minden lány. Mivel a szüleim, főleg az apám nem nagyon adott nekem figyelmet gyerek / kiskamasz koromban, és nem kaptam túl jó neveltetést, ezért mégjobban vágyok rá. De ugyanakkor nagyon félek belevágni egy kapcsolatba, és majd később házasságba, mert a családomban és az ismerősi körömben, szinte mindenkinek durván félresikerült a házassága, vagy kapcsolata. Ezalatt azt értem, hogy a nők, agresszív, toxikus, bunkó férfiakkal kötöttek ki évekig. Átesett ezen az édesanyám, a nagynéném, a nagymamám, a dédim, és még sokan. Szóval ezért rettegek hogy rám is ez vár. De ugyanakkor nagyon szeretném ha lenne valakim, de ez a félelem mindig bennem van. Nyilván ez nem "normális" és nem tudom hogy mit csináljak. Lehet így valaha egészséges kapcsolatom? Lehetek így jó barátnő?

16/L

tegnap 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kell első randin összejönni, meg buliban akárkivel egyből smárolni, hanem legalább 1-2 hónapig találkozni, stb. és kiismerni a másikat, elsősorban pedig kideríteni, összeegyeztethetőek-e a terveitek, igényeitek.

Szerencsére van pár jó példa is, vannak akik jól kijönnek egymással és nincsenek ilyen bajaik.

tegnap 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te nem mások életét éled, hanem a sajátod. Ne gyere össze megbízhatatlan link alakkal, ne házasodj átgondolatlanul. Ennyiből áll az egész. A házasságok fele válással végződik, ez tény és nem szentírás soha senkinél, hogy akivel összeköti az életét, azzal is éli le. De nem váláson kell agyalni 16 évesen. Semmi baj nincs veled, ismerkedj bátran, de megfontoltan.
tegnap 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jössz össze egy állattal, akkor nem fog ilyesmi történni veled is. Az a lényeg, amit #1-es írt, ne felületes ismerettség alapján kezdj bele egy kapcsolatba.
tegnap 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel számos példa áll előtted, észreveheted a jeleket, ha nem stimmel valami a fiú jellemében. Akkor nem szabad folytatni, sőt, elkezdeni sem.

Csak azért, hogy legyen éppen valakid, nagyon nem szabad.

tegnap 22:43
 5/5 anonim válasza:
hát kérdező úgy tűnik ezen nem lehet segíteni. menj apácának
ma 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!