Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet valaha kapcsolatom?
Már egészen kisgyerek korom óta szeretnék párkapcsolatot, mint kb minden lány. Mivel a szüleim, főleg az apám nem nagyon adott nekem figyelmet gyerek / kiskamasz koromban, és nem kaptam túl jó neveltetést, ezért mégjobban vágyok rá. De ugyanakkor nagyon félek belevágni egy kapcsolatba, és majd később házasságba, mert a családomban és az ismerősi körömben, szinte mindenkinek durván félresikerült a házassága, vagy kapcsolata. Ezalatt azt értem, hogy a nők, agresszív, toxikus, bunkó férfiakkal kötöttek ki évekig. Átesett ezen az édesanyám, a nagynéném, a nagymamám, a dédim, és még sokan. Szóval ezért rettegek hogy rám is ez vár. De ugyanakkor nagyon szeretném ha lenne valakim, de ez a félelem mindig bennem van. Nyilván ez nem "normális" és nem tudom hogy mit csináljak. Lehet így valaha egészséges kapcsolatom? Lehetek így jó barátnő?
16/L
Ezért nem kell első randin összejönni, meg buliban akárkivel egyből smárolni, hanem legalább 1-2 hónapig találkozni, stb. és kiismerni a másikat, elsősorban pedig kideríteni, összeegyeztethetőek-e a terveitek, igényeitek.
Szerencsére van pár jó példa is, vannak akik jól kijönnek egymással és nincsenek ilyen bajaik.
Mivel számos példa áll előtted, észreveheted a jeleket, ha nem stimmel valami a fiú jellemében. Akkor nem szabad folytatni, sőt, elkezdeni sem.
Csak azért, hogy legyen éppen valakid, nagyon nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!