Akik nem tartják a kapcsolatot az anyjukkal, elmúlik valaha a hiány érzése?
Felnőtt vagyok már, 30 éves elmúltam. Az életem minden más területe rendben van, egészség, munka, párkapcsolat. Anyám egy nagyon érdekes, nagyon kemény személyiség. Sok övön aluli húzása volt ellenem, az utolsó 5 éve, azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Előtte is volt ilyen időszak, az 2 évig tartott, ott én kerestem meg őt, hogy béküljünk ki. Nem tartott sokáig a dolog, még több fájdalmat okozott, így nem tervezem újra megkeresni.
Próbálok nem gondolni rá, de mindig eszembe jut valamiről. Néha látom őt az utcán is, közel lakunk egymáshoz. Rossz látni, hogy látszik rajta az az 5 év, megöregedett.
Van itt olyan aki hasonló cipőben jár? Mennyi időnek kell elmúlnia ahhoz, hogy már ne fájjon ha rá gondolok, ne szoruljon görcsbe a gyomrom, és főleg ne hiányozzon?
Ha egyszer meghal, bánni fogod, hogy nem tartottatok kapcsolatot.
Volt egy Gurdjieff nevű ezoterikus mester, annál állítólag ki volt írva ez:
"Ha nem rendezted még a kapcsolatod a szüleiddel, akkor menj el, mert én sem tudok rajtad segíteni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!