Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy jóképű fiú vagyok, de van egy szokásom,csajokat zavarja?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok volt már kalandom, csók, komoly dolog, szex nem.
Vékony alkatú és jól öltözött vagyok, sokan kedvelnek.
De van olyan szokásom, hogy ilyenkor szeretek nylon testszínben harisnyát felvenni, hogy látszódik.
Ez zavarhat valakit csajok? Eddig nem hordtam, pár hete.
2021. jún. 4. 11:20
61/69 anonim válasza:
Kár, hogy a videó nem magyarul van.
62/69 A kérdező kommentje:
#61 pc-n be tudod állítani a fordítást.
2021. jún. 10. 16:34
63/69 anonim válasza:
Egy biztos, te nem 17 éves vagy...
64/69 A kérdező kommentje:
63,miből gondolod? Mondjuk értelmesebbnek tartanak mint a korombelieket, az általános iskolát, meg a közép sulit is hamarabb fejeztem be.
2021. jún. 11. 08:20
65/69 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom miért bzis a nylonharisnya? Mert van akitől ezt a beszólást kapom.
2021. jún. 13. 13:12
66/69 anonim válasza:
Mert kibebaszottul nem megszokott.
67/69 A kérdező kommentje:
66,valóban, sokan meg is lepődnék, hogy valóban jól látnak. 😄 De a környezetem jól fogadja, már nem is törődnek vele, páran megkérdezték, hogy te harisnyát hordol? Bejön? Nem kényelmetlen? Főleg nők kérdik. Nőknek jobban tetszik azt tapasztaltam.
2021. júl. 9. 23:29
68/69 anonim válasza:
Vigyázz, nehogy barinők legyetek.
69/69 A kérdező kommentje:
Vannak barátnőim, de szerelmi fél éve nincs. De vannak ismeretlen csajok, mondjuk nem bejövősek főleg, akiknek láthatóan tetszem harisnyában, igazán csábító a mosolygunk, tekintetük.
De pl olyan csajok, akik harisnyásak, nem igazán jön be ha meglátnak.
2021. júl. 10. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!