Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Én egy jóképű fiú vagyok, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy jóképű fiú vagyok, de van egy szokásom,csajokat zavarja?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok volt már kalandom, csók, komoly dolog, szex nem.

Vékony alkatú és jól öltözött vagyok, sokan kedvelnek.

De van olyan szokásom, hogy ilyenkor szeretek nylon testszínben harisnyát felvenni, hogy látszódik.

Ez zavarhat valakit csajok? Eddig nem hordtam, pár hete.

2021. jún. 4. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
77%
Egy harisnya is hülyén néz kivegy férfin, pláne rövidgatyával. Azt fogják gondolni meleg vagy
2021. jún. 4. 23:55
 32/69 anonim ***** válasza:
25%
nőn is utálom a harisnyát, ha szoknyát húz akkor viselje rendesen, nem is értem ki az isten találta fel ezt a hülye szokást... Harisnyát egyedül akkor tartom indokoltnak, ha qrva hideg van, habár akkor is vannak alternatívák, de akinek nincs pénze több százezres thermo cuccokra azok öltözzenek ruszkisan :D
2021. jún. 5. 01:25
 33/69 A kérdező kommentje:

Nem mindenki egyforma. A nővérem is szereti, mondta, hogy nem szeret utcán, munkahelyen csupasz lábakkal lenni, meg úgy ülni buszon stb. De amúgy is kedveli, ahogy én is.

Tudom, hogy melegnek nézhetnek, de most azért ne érezzem benne jól magam? Biztos vannak többen hasonlóak, akiknek bejön, de csak nadrág alatt mérik felvenni. Pedig ilyen időben nem vmi kellemes.

2021. jún. 5. 05:46
 34/69 anonim ***** válasza:
86%
Hihetetlen, hogy itt vannak az emberek és egy ilyen hülyeségen vitáznak megállás nélkül. A kérdező hordjon harisnyát ha jól esik neki a többiek meg ne törődjenek vele! Kész passz, mindenkinek megoldódott a gondja.
2021. jún. 5. 17:32
 35/69 A kérdező kommentje:
Világos 34-es,én is ezt tapasztaltam, hogy többnyire nem érdekli az ismerőseimet, barátaimat.
2021. jún. 5. 19:06
 36/69 anonim ***** válasza:
78%
Akkor meg mi a tosznak írod ki ide?
2021. jún. 5. 19:15
 37/69 A kérdező kommentje:
Mert csak a héten hordom így. És más fiúkon nem láttam még.
2021. jún. 5. 19:57
 38/69 anonim ***** válasza:
68%
#33 senki nem mondta hogy ne érezd jól benne magad, csak akkor minek kérdezed, hogy másoknak ez tetszik e?
2021. jún. 5. 20:08
 39/69 A kérdező kommentje:
Hát, mert érdekelt a csajok véleménye, hogy hordják e vagy ne.
2021. jún. 5. 20:13
 40/69 anonim ***** válasza:

Fura. Előbb azt írod, hogy a barátaid, ismerőseid véleménye érdekel, csak valahogy ide sikerült írod. Aztán meg azt, hogy neked ez így jó és kész. Aztán meg azt, hogy a csajok véleménye érdekel.

34. Szerintem senki nem vitázott azon, hogy hordja-e vagy sem. Én legalábbis nem látok ezen vitát. Voltak néhányan, akik azt írták, hogy nekik mindegy, volt, aki azt írta, hogy ő is hord és volt, aki - állítólag csajként - azt írta, hogy szerintük vissztaszító, nem tetszik nekik. Én vitát ezen nem találtam. Itt a kérdést nem értik egyesek, hogy ha ő azt írjá, hogy neki tetszik és szereti, akkor miért kérdezte meg, pláne ha azt is írta, hogy nem is akarta itt megkérdezni. Szóval nincs itt semmilyen vita, de ha te látsz azon valahol vitát, hogy hordja-e vagy sem akkor idézd már, mert szerintem a kutyát nem érdekli, hogy hordja-e vagy sem. Magánügye. Felőlem tangában is járhat ha akar.

2021. jún. 6. 00:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!