Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a MoM Parkban leszólítana titeket egy jóképű fiú, akkor elmennétek vele meginni valamit?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy valamikor lemegyek a MoM parkba és megszólítom a legszimpatikusabb lányt, akit meglátok, meghívom egy italra, aztán a többi majd spontán alakul. Sokak szerint jóképű vagyok én mondjuk azért nem tartom egy adonisznak magam, de van egy egészséges önbizalmam ,illetve teljesen ismeretlen emberekkel is nagyon jól el tudok beszélgetni, ha úgy alakul. Lányok, ti mit szólnátok ehhez?2016. nov. 18. 15:36
1/3 anonim válasza:
Hát én tuti nem, de nekem ilyen... ömm.. emberfóbiám(?) van. Szerintem ha valaki nemet mond kérdezd meg mástól, tuti igent fog mondani 1 lány :'D Mindenkitől nem kaphatsz kosarat, nemde? ;)
2/3 anonim válasza:
Ha az a jokepu fiu nem nyomulna, es tenyleg csak egy piara hivna meg akkor elmennek:)..es persze ha szimpii..
Ohm de mit veszithetsz..semmit szoval hajra..
3/3 anonim válasza:
Az előttem lévőhöz hasonlóan, ha szimpatikus a fiú, és nem nyomul túlságosan, elmennék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!