Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tapad rám a rengeteg 16-17 éves?
Nyilván nem véletlenül. Abból amit leírtál hogy aki normálisabb 16-17 éves nem áll le veled rögtön. A normálatlanok pedig leírtad miért tapadnak rád. Mert azt hiszik sok a pénzed, hogy különlegesebb vagy mint a saját korosztályuk. Amiből annyi igaz , hogy idősebb vagy és a lányok nagy része az idősebbekre bukik.
Másrészt ezek szerint a saját korosztályodnál nem vagy annyira nyerő , lehet hogy nekik meg te vagy éretlen vagy csak simán tapasztaltabbak , többre vágynak amit te nem tudsz megadni.
Keress olyat aki normális , 17 évnél ne nagyon menj lejjebb , van olyan értelmi szinten és ne rögtön a munkáddal meg a kocsiddal próbálj hódítani , hanem a személyiségeddel.
Csak azért nem akarom, mert számomra ők még nagyon kislányok. Pedofilnak érezném magamat, hogy egy ártatlan kislánnyal összejönnék én, egy 21 éves melós.
Azt meg, hogy gyerekes lennék azt kétlem, de lehet, hogy igazad van...
Testileg se vonzanak annyira az ilyen fiatalok, vagyos igen, de valahogy tudva a korukat ez gátol engem, és ráveszem magamat, hogy mégse tetszenek. Nem lenne ez túl nagy külömbség?
Haver...
Tipikus :D
Először szögezzük le, hogy a 16 éves lányok 80%-át ha akarnád se tudnád már megrontani, már meg rontotta őket más. Tudják milyen a szex és az ember még jobban rákap az ízére főleg ilyen fiatalon, ezért kaphatóak szinte bármire.
A lányok életük során mindig felfelé néznek, rajongani akarnak. Biztos tapasztaltad a környezetedben, hogy a srác egyfajta kábítószerként is tud funkcionálni párkapcsolatban. Egyszerűen bármit csinálhat, a csaj oda-vissza van érte és a megaláztatásokat is szerelmesen tűri. Itt megjegyezném, hogy az pontozzon le, aki nem tudja, hogy sajnos kb. minden harmadik kapcsolatban lévő tinilány érintett ebben a helyzetben.
Egy azonos korúnak te nem tudod betölteni a kábítószer szerepét, hiszen egy 20 éves lány sokkal tapasztaltabb lehet szexuális téren, mint egy 20 éves fiú, pontosan azért mert a lányok felfele ( értsd: életkorban) néznek és ritkán kezdenek ki egykorú vagy esetleg fiatalabb sráccal, bár ilyet is ismerek.
Nos, ezért lehetsz a tinik lovaglópálcája amit titkon azért irigyelek tőled. :D
Ha pedig intelligens vagy, értelmesen meg tudsz nyilvánulni éd normális értékrended, felfogásod van akkor a fater nem puskát ránt, hanem hozza a páleszt, hogy igyál vele egyet. ;)
Bár ha a 16 éves lányukat elengedik olyan helyre, ahol a biztiboyok 18 alatt nem kéne, hogy beengedjék megkérdőjelezném a szülők életfelfogását is.
Üdv
21F
3-as vagyok. Ha idősnek érzed magad hozzájuk akkor ne ismerkedj ennyire fiatal lányokkal. Próbálkozz a 18-21 éves korosztállyal. Nem tudom mennyire vagy érett vagy nem ,mivel nem ismerlek.
De megértem. 17 éves vagyok lány és nekem te túl idős lennél. Max 19 éves sráccal tudnék összejönni. De mások meg máshogy vélekednek a korról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!