Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy rengeteg lány megnéz de mégsincs barátnőm?
Tudom, hogy egy csomó lánynak tetszem a suliból vagy szerelmesek belém, meg az a helyzet, hogy utcán is megnéznek meg hát azért tudom magamról hogy helyes vagyok meg adok is magamra.
Viszont mégsem találok senkit, nincs barátnőm pedig szeretnék. Csak nem értem miért nem kezdeményeznek egyesek jobban (vannak akik meg túlzottan is de termeszetesen ok nem tetszenek) vagy miért viselkednek úgy ahogy. Mert én - és sztem sokan vagyunk így ezzel - akkor kezdeményezek csak ha latom, hogy tuti a dolog. Pl ha nem szemez rendesen vagy nem mosolyog vissza csak zavartan nezeget akkor nem fogok soha probalkozni nala. Nem ertem a lanyok miert nem hajlandoak normalisan kezdemenyezni, mitol felnek?
En am azota nem kezdemenyezek mar csak ugy amiota volt egy csaj akivel csomot szemeztunk mosolyogtunk egymasra flortoltunk stb sot egyszer meg kovetett(!) is es amikor meg odamentem hozza vegre beszelgetni (raadasul csak kettesbe voltunk) akkor ram sem nezett meg azt kamuzta hogy baratja van stb. Nagyon gaz volt, mondhatni lerazott tok kinos volt az egesz meg tok bunko volt. Persze masnap mar jottek a baratnoi hogy jaj nincs is baratja csak hirtelen nem tudott mit mondani "megijedt" stb. Vegulis heteken at szemeztunk meg mosolyogtunk egymasra de biztos hirtelen jott... Aztan azt a csajt mar hagytam is mert nagyon sz**rul esett amit csinalt mert en tok kedves voltam o meg flegma.
Meg az a tipus is van akirol mar egy csomoan mondtak, hogy bejovok neki de ha ott vagyok megis ugy tesz mintha eszre sem venne, vagy elfordul vagy mittomen pedig szep csajrol van szo es be is jon. Dehat az ilyen flegmasaggal nem tudok mit kezdeni, ti szivesen ismerkednetek egy olyannal akinek tul nagy az egoja ahoz hogy felvallalja hogy tetszetek neki? Nem hiszem. Vagy van egy csaj aki azota batorodott fel hogy baratja lett. Azota kozeledik felem, vicc az egesz. Bezzeg amig szingli volt. Tok gerinces dolog.
Szoval az ilyen dolgok miatt mar nem is nagyon eroltetem a dolgot. Persze biztos jon majd egyszer egy normalis lany aki tetszik is es nem jatsza az agyat. Csak nem igazan ertem hogy kb ismeroseim felenek vagy tobbnek van baratnoje en meg hat hogy mondjam nem nezek ki rosszul, nincs nap hogy ne neznenek meg vagy flortolnek valakivel es nekem meg megsincs. Pedig baratnot szeretnek nem alkalmit. Azzal nincs gond, az ilyen lanyok legalabb tudjak mit akarnak. De a "normalis" lanyok megsem olyan normalisak...
A kerdes felenel elfogytak az ekezetek, ez azert van mert siettem bocsi :D
Ha néznek, akkor próbálkozz náluk. Ne azt várd, hogy ők fognak próbálkozni.
És tényleg van ilyen, hogy hirtelen megijed egy lány. Ezért nem kell rögtön letámadni. Csak beszélgetni, elhívni valahova, jobban megismerni. Ne rögtön azzal indíts, hogy barátnőt keresel :)
Szia! Ebből még nem derül ki hogy miért nincsen barátnőd. De ennek rengeteg oka lehet. Vagy éppen csak még nem találkoztál olyannal akinek igazán bejönnél. Az szuper ha jól nézel ki de ehhez még kell hogy legyen egy bizonyos vonzódás hogy összejöjjön.
Tudom hogy nem ez volt a kérdésed de kíváncsi vagyok rád. Ha szeretnél írj
L
Ez egy két irányú dolog. Nem azt mondom, hogy biztos Te vagy a hibás, de lehet valami a viselkedésedben, ami vagy megijeszti az illetőt vagy elkezdi taszítani. Csövi,puszi
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!