Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt egy lámy barátom, akivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csucsu007 kérdése:

Volt egy lámy barátom, akivel rengeteg közös programunk volt, mindenki azt hitte, hogy járunk, de nem. Azonban ma amikor kimentünk fotózni, elmondta, hogy szeret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én is érzek valamit iránta, azonban nem nagyon szeretnék most párkapcsolatot. Nagyon szét vagyok hullva mostanában, összecsaptak a fejem felett a hullámok. Segítsetek kérlek!

2017. márc. 24. 22:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Lány barátom*
2017. márc. 24. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na vajon? Ha bejön neked egyértelmű :V

Hány évesek vagytok?

2017. márc. 24. 22:40
 3/5 A kérdező kommentje:

15-16

De nem tudom, hogy ez rám jó hatással lenne-e. Meg az egész kicsit lesokkolt, nem számítottam rá.

2017. márc. 24. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó hatással?? ez alatt mit értesz?

Beszéljétek meg.

2017. márc. 24. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Beszélgess el vele nyíltan őszintén.

És fogadd el amit kapsz tőle.

A szeretet fog kihúzni a gödörből.

2017. márc. 25. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!