Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy jóképű fiú vagyok, de van egy szokásom,csajokat zavarja?
17 éves vagyok volt már kalandom, csók, komoly dolog, szex nem.
Vékony alkatú és jól öltözött vagyok, sokan kedvelnek.
De van olyan szokásom, hogy ilyenkor szeretek nylon testszínben harisnyát felvenni, hogy látszódik.
Ez zavarhat valakit csajok? Eddig nem hordtam, pár hete.
rovidnadraggal amugy se nez ki jol a mokaszin.... borzaszto prolis.
A rovidnacihoz sportcipo. Ahhoz meg minek harisnya...
49\ Nem, mert femin korszakban élünk kb 40 éve. Vagyis Amióta feltalálták a nylonharisnyát és rövid szoknya lett a divat, 80'-as évek sztrech nadrág, sport catsuit-legging őrület is megjelent a nők már 45 éve szexszimbólumként vannak tálalva, anno 80-90' években számos férfi munkahely tele volt mezítelen, szőrös puncis női aktképekkel. És több szexújság, videót vettek az emberek. Így lettek a csinos nőies nők szexszimbólumok. Erről olvastam.
És egyébként a női divat az gyakrabban változik, nagyobb mozgástér, variációk vannak, mert ők nyitottak az újdonságra.
A férfiak eleve 90% egész életében 2-3 outfitben éli le az életét. Míg egy nő 10-15 félében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!