Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Én egy jóképű fiú vagyok, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy jóképű fiú vagyok, de van egy szokásom,csajokat zavarja?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok volt már kalandom, csók, komoly dolog, szex nem.

Vékony alkatú és jól öltözött vagyok, sokan kedvelnek.

De van olyan szokásom, hogy ilyenkor szeretek nylon testszínben harisnyát felvenni, hogy látszódik.

Ez zavarhat valakit csajok? Eddig nem hordtam, pár hete.

2021. jún. 4. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
77%
Inkább a nővéred kellene 👌
2021. jún. 4. 14:41
 12/69 anonim ***** válasza:
96%
Őszintén engem is elriasztana. Nem rosszindulatból mondom, de én elsőre emiatt tuti arra gondolnék hogy meleg vagy.
2021. jún. 4. 14:45
 13/69 A kérdező kommentje:
Értem, de nem vagyok meleg. Inkább nylonharisnya kedvelő 🌝
2021. jún. 4. 14:54
 14/69 anonim ***** válasza:
88%
Nem az emberek hibája, ha emiatt melegnek néznek. A férfiak nem szoktak harisnyát hordani és kész. A nők viszont igénylik a férfiasságot, márpedig egy harisnyás srác nem férfias. Ezen nincs mit ragozni.
2021. jún. 4. 15:00
 15/69 A kérdező kommentje:
Nem azért, de sok nő sem épp öltözik nőiesen. Sőt vannak akik szoknyához sem húznak harisnyát. Sok nőt ismerek, látok, akik sosem hordanak szoknyát, harisnyát, magassarkút, de leggingst sem. Fiatal korúak, 20-40es korúak. Szóval.
2021. jún. 4. 15:26
 16/69 anonim ***** válasza:
87%
Na, már megint itt van a harisnya fetisiszta... Ha nem ülnének fel ennek állandóan az emberek, akkor abbahagyná ezeket az álkérdéseket. Na mindegy, én is hozom a popcornt akkor.
2021. jún. 4. 15:36
 17/69 anonim ***** válasza:
95%

A feministák miatt kezdtek férfiruhákat hordani a nők a 19. században, amik a harcuk jelképévé váltak. Mivel egyre több nő hordta őket, idővel divattá váltak és a társadalom is elfogadta őket.

A férfiak viszont nem kezdtek tömegesen női ruhákat hordani nyilvánosan még a homoszexuális közösségben sem, így az nem lett a megszokott öltözködés része. Valljuk be, hogy egy nőn messze jobban áll a férfi ruha, mint egy férfin a női ruha.

2021. jún. 4. 15:40
 18/69 A kérdező kommentje:

#17 első részével egyetértek.

A 2.azért nem, mert nem egyformák az emberek, pasik jelen esetben. Jó pl én, akin jól is állhat a harisnya vagy egy shinny farmer. De aki olyan alkatú, kinézetű, azon nem.

2021. jún. 4. 15:48
 19/69 A kérdező kommentje:
#16 nem vagyok akire gondolsz, ritkán járok ide a gyakorira, nem sok szabadidőm van. Amúgy sem akartam itt kérdezni, inkább a való világban tapasztalatot szerezni. Barátoktól, ismerőseimtől.
2021. jún. 4. 15:52
 20/69 anonim ***** válasza:
76%
Aztán valahogy véletlenül mégis itt kérdeztél... :)
2021. jún. 4. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!