Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Én egy jóképű fiú vagyok, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy jóképű fiú vagyok, de van egy szokásom,csajokat zavarja?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok volt már kalandom, csók, komoly dolog, szex nem.

Vékony alkatú és jól öltözött vagyok, sokan kedvelnek.

De van olyan szokásom, hogy ilyenkor szeretek nylon testszínben harisnyát felvenni, hogy látszódik.

Ez zavarhat valakit csajok? Eddig nem hordtam, pár hete.

2021. jún. 4. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
Ez neked fájjon, ha képzeteid gyötörnek! Miért szerinted valami csak 1 valakinek tetszhet? Számos egyforma kérdés van, vagy hasonló, azokat szerinted csak 1 valaki írta ki? Számos téma gyakran újból előjön, látom, pedig ritkán olvasom az oldalt.
2021. jún. 4. 16:38
 22/69 anonim ***** válasza:
76%

Már itt is itt vagy Harisnyás Férfi? Bámulatos, hogy mennyire kitartóan próbálod terjeszteni véleményed :D

De tegyük fel, hogy a kérdés valós és komoly. Engem nem zavarna a dolog, nem hiszek benne, hogy a ruháknak nem lenne, mindenki hordjon amit csak akar. Páromnak is vannak cuccai amik a nyugati kultúrában femininnek számít, de ettől még tetszik.

2021. jún. 4. 17:07
 23/69 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok harisnya kérdéses valaki, most olvastam kapcsolódó kérdéseket, látszik ez tabu téma, én lennék aki tabudöntő.

És mivel nem divat fiúknál, én körömben sem, ezért van némi félsz bennem, amikor utcára megyek. De már kaptam jó visszaélést, haverom kérdezte miért jó ez stb.

2021. jún. 4. 18:09
 24/69 anonim ***** válasza:
69%
Nálam kizáro ok lenne. Nekem a férfias férfiak (itt nem a gazdag, kigyúrt izomagyakra kell gondolni, mielőtt bárki beszólna hogy csak az jó a nőknek), és szerintem a harisnya baromira nem az.
2021. jún. 4. 19:24
 25/69 A kérdező kommentje:
Értem, én is azt tapasztaltam ma, hogy vannak akiknek bejövök így is, de vannak akiknek nem. Lány ismerősöm mondta, hogy nem is gondolta, hogy nekem bejön, ő utálja. De fiú barátom mondta, hogy télen vesz fel, de így nem venné, félne a reakcióktól.
2021. jún. 4. 19:35
 26/69 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, milyen képzetekről beszélsz? Azt írtad, hogy nem itt akartad feltenni a kérdést. Mégis itt tetted fel. Ez tény. És érthetetlen, hogy ha nem itt akartad megkérdezni, hanem barátoktól, ismerősöktől, akkor hogy került ide a kérdésed. Véletlenül ahelyett, hogy egy barátodtól kérdezted volna meg valahogy ide sikerült írni? Hogy lehet úgy ide írni, hogy nem is akarsz ide írni? :)
2021. jún. 4. 19:36
 27/69 A kérdező kommentje:
#26 szóval nem elég, hogy képzeteid vannak emberekről,akik harisnya témájú kérdésekre akarnak választ, hanem még azt is meg akarod szabni, hogy ki milyen kérdést tegyen fel és egyáltalán tehessen fel🤮. Elég besavanyodott ember vagy.
2021. jún. 4. 20:16
 28/69 anonim ***** válasza:
69%
Látom megy a mellébeszélés :) Szóval: hogy sikerült ide írni ha nem akartál ide írni? :)
2021. jún. 4. 21:24
 29/69 anonim ***** válasza:
77%

Oke , mokaszinhoz jobban nez ki, kenyelmesebb mint a sima zokni ezt a reszet ertem, de minek a golyszlikig felhuzni ha vannak bokaharisnyak, terdharisnyak is?

Amugy biztos nem kene ilyen csavo, taszit.

2021. jún. 4. 22:15
 30/69 A kérdező kommentje:
Hát az a térdig érő kilátszik a rövidnadrág alól, hülyén néz ki, a boka fix szintén. A nővérem avatott be ezekbe. Szerinte öregek hordanak olyan térdfixet meg bokafixet. Az összhatás szempontból sem szép, ha kilátszik a széle.
2021. jún. 4. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!