Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy jóképű fiú vagyok, de van egy szokásom,csajokat zavarja?
17 éves vagyok volt már kalandom, csók, komoly dolog, szex nem.
Vékony alkatú és jól öltözött vagyok, sokan kedvelnek.
De van olyan szokásom, hogy ilyenkor szeretek nylon testszínben harisnyát felvenni, hogy látszódik.
Ez zavarhat valakit csajok? Eddig nem hordtam, pár hete.
#57 miért?
Néztem ez a videót, és a hozzászólásokat :) Nincs kedvem mások miatt változtatni. Egyébként sok ismerősöm, barátomat nem zavarja. Vannak lányok/fiúk akiknek tetszik, fiú barátom van, aki felvenné szintén, de nem meri :(
Nem értem miért kell etetni a trollt. Nem veszitek észre, hogy unatkozik/trollkodik és bármit írtok, egyből úgy válaszol, hogy jajj szegényt bántják - miközben a kutyát nem érdekli, hogy mit hord.
Valószínűleg ugyanaz, aki ezeket a harisznyás kérdéseket fel szokta tenni - amire persze majd írja, hogy neeem, ő még ilyet soha nem tett fel.
Persze aki szintén unatkozik és van kedve neki írogatni, az tegye, csak ezzel bátorítja, hogy a jövőben is feltegye ezeket a kérdéseket. Az előzőt se hagyta egykönnyen abba, mert mindig talált valakit, aki írt valamit utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!