Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Én egy jóképű fiú vagyok, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy jóképű fiú vagyok, de van egy szokásom,csajokat zavarja?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok volt már kalandom, csók, komoly dolog, szex nem.

Vékony alkatú és jól öltözött vagyok, sokan kedvelnek.

De van olyan szokásom, hogy ilyenkor szeretek nylon testszínben harisnyát felvenni, hogy látszódik.

Ez zavarhat valakit csajok? Eddig nem hordtam, pár hete.

2021. jún. 4. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező minek bizonygatod az igatad? Attól még nem fog megtetszeni az embereknek. A nők nagyrésze a férfias férfiakat szereti, ha te nem vagy az így jártál. Ha neked jó higy harisnyát hordassz, akkor csináld, de ne akard már lenyomni mindenkinek a torkán. Van akinek nem tetszik, ezért nem hibáztathatsz senkit.
2021. jún. 7. 19:45
 52/69 A kérdező kommentje:
Persze, értem, mondjuk nekem is nehéz megérteni sok nőt, de pasit. Van több ismerősöm, akinek olyan barátnője van, aki sosem öltözik szexisen, se szoknya, se leggings, se passzos farmer, se harisnya, rúzs, smink, stb soha. Azok a tomboy lányokban mit kedvelnek akkor?
2021. jún. 7. 20:18
 53/69 anonim ***** válasza:
100%
A tomboy lányokat sem szereti mindenki. Van akinek bejön, van akinek nem. A harisnyás pasikkal is ez van.
2021. jún. 7. 21:42
 54/69 anonim ***** válasza:
66%
Bátor vagy, szurkolok neked.
2021. jún. 8. 10:58
 55/69 A kérdező kommentje:
54, ó köszönöm :)
2021. jún. 8. 11:49
 56/69 A kérdező kommentje:
Egyébként olyan harisnyát hordok, amire nincs ráírva, hogy női, olasz fajta, linea oro a neve. Ha ez mentség esetleg.
2021. jún. 8. 16:19
 57/69 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem jobban jársz ha felhagysz ezzel a szokásoddal:/
2021. jún. 8. 17:03
 58/69 A kérdező kommentje:

#57 miért?

Néztem ez a videót, és a hozzászólásokat :) Nincs kedvem mások miatt változtatni. Egyébként sok ismerősöm, barátomat nem zavarja. Vannak lányok/fiúk akiknek tetszik, fiú barátom van, aki felvenné szintén, de nem meri :(

https://www.youtube.com/watch?v=m-gRacbUOoE&t=288s

2021. jún. 8. 17:21
 59/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kell etetni a trollt. Nem veszitek észre, hogy unatkozik/trollkodik és bármit írtok, egyből úgy válaszol, hogy jajj szegényt bántják - miközben a kutyát nem érdekli, hogy mit hord.

Valószínűleg ugyanaz, aki ezeket a harisznyás kérdéseket fel szokta tenni - amire persze majd írja, hogy neeem, ő még ilyet soha nem tett fel.

Persze aki szintén unatkozik és van kedve neki írogatni, az tegye, csak ezzel bátorítja, hogy a jövőben is feltegye ezeket a kérdéseket. Az előzőt se hagyta egykönnyen abba, mert mindig talált valakit, aki írt valamit utoljára.

2021. jún. 8. 20:58
 60/69 A kérdező kommentje:
#59 jósnak, látnoknak is elmehetnél.
2021. jún. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!