Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat “akaratlanul”. Mit tegyek?
Sajnálom. De látod,hogy mindennek van következménye.
Titkon remélem,hogy nem csak a fiút hibáztatod,hogy hogy tehetett ilyet,hanem észre veszed magadat is a történetben.
Kérdeztem tole hogy tudunk-e ma találkozni azt felelte h nem akar látni majd mondta h ne is beszéljünk inkább,mondtam neki a magamét,letiltott,később irt hogy meséljek el mindent,de mondtam,hogy biztosan nem fogom,mondta h akkor megnézi a képeket amiket pont ma töltöttek fel, ami intimebb kep volt sikerült is letoroltetnem az oldallal,mert írtam nekik. Aztán mondta h most eléggé rossz neki ez a helyzet mert jól érzi magát velem,nem vagyok ribnc sem csak most nem tudja ezt az egészet összerakni,nyugtattam ot,bocsánatot kertem 1000x,de nem tudja elfogadni h az a pali kisgatyaba volt és fogdostam ot meg stb
Rákérdeztem h most akkor vege-e a kapcsolatunknak,erre alig akart visszairni majd azt felelte h igen,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!