Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsaltam a baratnomet es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratnomet es gyotor a lelkiismeret furdolas, mit tegyek? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Szoval 1 honapja vagyunk egyutt a baratnommel es iszonyatosan szeretem. O az elso olyan lany, akivel el tudnam kepzelni a jovomet, egyszeruen tokeletes. Azonban most egy hazibuliban elkezdtem beszelgetni a hazigazda unokatestverevel aki 20 eves volt (4 evvel idosebb nalam) es tenyleg egy bomba csaj volt, de nem terveztem csinalni vele barmit is, mivel baratnom van annak ellenere is, hogy nagyon reszeg voltam. Viszont, amikor kettesbe maradtunk kint a teraszon egyszer csak lekapott es smaroltunk 2-3 masodpercig. Nem allitottam le, ami hiba volt, de ahogy vege volt a csoknak rogton tudtam, hogy hiba volt es nagyon ossze zavarodtam. Kesobb haza is mentem, mielott folytattam volna a hulyeseget. Nem merem elmondani a baratnomnek, mert azonnal kidobna (teljesen jogosan). O megbizott bennem azok ellenere is, hogy tudja milyen eletet eltem regebben (nok hegyen hatan). Szegyellem magam es meg soha nem ereztem ilyet egy lany irant. Megkerdeztem egy erett no velemenyet es azt mondta, hogy mivel meg eleg friss a kapcsolat es tenyleg megbantam ne mondjam el neki, maximum, ha 2-3 ev utan is egyutt maradunk es nem csalom meg tobbet. Ehhez tartom jelenleg magam, de jol tudom, hogy sokkal jobbat erdemelne egy olyan sracnal, mint ami en vagyok. Nem akarom megbantani es ossze is tornem a szivet, ha elmondanam neki, hogy megcsaltam. Mi a velemenyetek az egeszrol ?

2017. júl. 9. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2%
Ne bánj semmit, ha nem te teszed meg ő fogja...
2017. júl. 9. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj, ne mond el neki akkor... De mi a garancia arra hogy ha megint berugsz akkor nem csinalod meg ezt ujra, vagy esetleg tobbet?..
2017. júl. 9. 15:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Van gerinced?

Ha igen, akkor FÉRFIként viselkedsz: elé állsz, és őszinte megbánást tanusítva bevallod, hogy mit tettél.

"Nem akarom megbantani es ossze is tornem a szivet"

De megalázni igen? Mert annál nincs nagyobb megalázás, mint hogy megcsaltad, és még csak gerinced se volt bevallani. Igen, fájni fog neki, ha elmondod, de 1. egy kapcsolatot óriási hazugságra alapozni vajon jó ötlet? 2. így te a szemébe tudsz nézni? 3. ha mástól tudja meg, esetleg jóval később, akkor vajon nem fog neki rosszabbul esni? Vajon hogy esélyes tovább együtt maradni: ha elé állsz, és bevallod, hogy egy balf..sz voltál, és megbánod, amit tettél, vagy ha ezek után még sumákolsz is, és hónapokon - vagy éveken - át hazugságban tartod?

Szóval vedd elő a gerincedet, és ha tényleg szereted, és tiszteled azt a lányt, akkor viselkedj is úgy vele. (És ne abból induljunk ki, hogy egy "érett nő" épp mit mondott... ő valószínűleg nem a túl érzelmes és erkölcsös fajtából való. A lelkiismereted az, amire hallgass.)

2017. júl. 9. 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:
14%
3-as ez nem gerinc kerdes, hanem tapintat es èsz. SOHA nem szabad elmondani a megcsalast. Ha mar hibaztal, miert kellene megbàntani??? Ga furdal a lelkiismeret akkor az a buntetesed. ENNYI.
2017. júl. 9. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
1 hónap után megcsaltad a nagy szerelmedet? Gratulálok... max. 1 hét múlva megteszed újra. Mondd el a csajnak, lehet, hogy megbocsátja, a nők nagy része lábtörlő.
2017. júl. 9. 16:14
 6/12 anonim ***** válasza:

A lelkiismeretfurdalás a büntetésed. Megérdemled.

A barátnőd a fájdalmat nem valószínű, hogy megérdemli, viszont azt megérdemli, hogy tudjon az esetről és joga van eldönteni azt, hogy veled marad-e, vagy nem.

2017. júl. 9. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem is értem miért nem becsülöd meg életed szerelmét ha ő a z egyáltalán. Fiatal vagy még nagyon, szerintem ne tervezz vele hosszútávra úgysem fog úgy működni! Ezt azért írtam mert már most egy hónap után más csajjal csókolóztál akkor mi lesz később? Inkább élj bulizz csajozzál, majd ráérsz a komoly kapcsolattal, még nem vagy kész erre. De ha van benned elég emberség korodhoz képest akkor beszélj a barátnőddel és ha úgy van engedd el, jobbat érdemel nálad.
2017. júl. 9. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem csaltad meg!

A megcsalás az szándékos, ami veled történt az viszont nem. A csaj kapott le téged, te nem tehetsz semmiről, áldozat voltál, és egyből haza mentél utána.

Szerintem mond el neki mi történt, hogy részeg voltál ezért nem figyeltél eléggé és ezért le tudott kapni amit nagyon sajnálsz (azt a részt pedig hagyd kiy hogy nem állítottad le egyből.. senkit nem fog érdekelni).

Ne hidd el amit mások mondanak, hogy undorító féreg vagy meg hasonlók.

2017. júl. 9. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem meg le kellene számolni az egymás kisajátításáról szóló önzésen alapuló kapcsolatokkal. Nem működnek. A monogámia megbukott. Ne szégyenkezz. Beszéld meg vele, ajánld fel a nyitott kapcsolatot,ha nem, hát nem. Ezt hallgasd meg; értelmiségi emberek tabuk, és XIX. századi dogmák nélkül, ami egy délutáni adásba beleférhet. Meg fogod érteni mi történik veled, és a generációnkkal. 21F

[link]

2017. júl. 9. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Dugd a farkad csalánba.
2017. júl. 10. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!