Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcseszhettem? (rovid a kerdes)
Hat hol is kezdejem van van egy lany nagyon kozel all a szivemhez es hat tegnap eleg csunyan megbantottam a feltekenysegemmel... Olyanokat szavakat vagtam hozza amit nem erdemelt meg es nem is akartam hozzavagni azokat de sajnos belebeszeltek a fejembe a hulyeseget es hat kijott :'(
Nem tudom hogy hogyan tudnam visszanyerni a bizalmat es a szeretetet na meg hogy ne haragudjon ram :'(
Azt mondtam neki hogy nem is engem szeret hanem mast es csak jatszadozik velem D':
Tudnatok tanacsokat adni nekem hogy mi tevo legyek mert faj hogy haragszik ram es az is faj hogy ezt mondtam neki :'(
Ui:mivel holnaptol lehetseges hogy torlom a felhasznalo fiokom ezert megkoszonnem ha mara tudnatok tanacsit adni
A moderátor törli max az accodat nem te :D neked csak email-t kell írnod, amőgy igen elcseszted, de ha profi lennél simán kibeszélnéd magad a szituból, akik jó beszélőkével lettek megáldva, azok mindent megtudnak magyarázni bárkinek, akár azt is, hogy a Föld lapos.
Hát először is kérj bocsánatot, mutass mély és őszinte megbánást, esetleg csinálj valami kiengesztelő ajándékot pld valami rajz.
Tudom a torles menetet nyugalom :)
Koszonom a valaszt!
Azert meg szivesen fogadok tanacsokat!
Kérj bocsánatot, nekeress kifogásokat, hogy miért mondtad, és miért sem, mond meg neki, hogy hülye voltál és sajnálod.
Ha énvelem történt volna ilyen eset, vennék egy csokor rózsát , a kedvenc csokijából vinnék neki egy táblával és valami plüss mackót vennék ami egy szívet fog és rávan írva, hogy "sorry" és azt mondanám neki: "Bocsáss meg, igen féltékeny voltam és csak azért mondtam ezeket mert hülye voltam és féltem, hogy elveszítelek"
Tuti megfog bocsátani, ha ezt teszed!
Ilyen kivitelezesre en is gondoltam de sajnos egy darabig nem lesz megvalosithato meghozza azert mert iszonyatosan messze lakunk egymastol es csak neha van idonk talalkozni egy fel nap erejeig :(
Gondoltam arra is hogy valamelyik nap felmegyek es meglepem hasonlo formaban ahogy irtad #3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!