Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeret vagy nem szeret? Ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem szeret? Ez itt a kérdés! :D

Figyelt kérdés

Na szóval..az van hogy beleszerettem egy osztálytársamba kb. 2 hónappal ezelőtt.Szeret kosarazni és a röplabda a kedvence

és úgy tudtam hogy nem érdeklem.De viszont mostanában egyre többet figyel,és ha ránézek akkor is néz tovább és a haverja egyre többet mondogatja hogy jöjjünk össze és elmondta azt is, hogy (legyen ez a fiú most Ádám) Ádám szerint top 10 lány közül 1. vagyok mert szép vagyok és a haverja szerint azt is mondta hogy szeret de amikor megtudta hogy ezeket mondta nekem a haverja zavarban volt és nem mert hozzám szólni.

Megkérdeztem utána a haverját és azt mondta hogy ez mind igaz, ő ezeket nem hazudja.

Szerintetek érezhet valamit irántam?

Normális válaszokat várnák,mert nekem ez fontos :)

Bocsi ha hosszú lett és ha vannak benne helyesírási hibák.:)

2016. dec. 7. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Lényegében lehet hogy szeret és tetszel neki, de ha annyira nem képes hogy felvállalja előtted a dolgot hogy a haverjának azt mondta szeret, és nem mer hozzád szólni akkor kár ilyeneken agyalnod. Majd ha őszinte tud lenni hozzád és lesz annyira férfi (még ha fiú is de tudatosabb) akkor érdekeljen csak a srác. Addig kis nyuszival nincs miről tárgyalnod...
2016. dec. 7. 20:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2016. dec. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!