Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudjam meg hogy szeret?
Figyelt kérdés
Annyi a lenyeg hogy az osztalytarsamon(csaj) keresztul megismertem egy lanyt es rengeteget irogatok vele, en erzek is iranta valamit csak nem tudom hogy ez kolcsonose , kapom majdnem minden mondat vegere a puszi szivecske smileyt csak nem tudom hogy ez egy "gesztus-e " vagy celzas , oszttarsamon keresztul probalkoztam de mondta hogy nem mindent mond el neki se attol fuggetlenul hogy legjobb baratnok , es igy mar nem tudom hogyan tudnam meg tudni ?2016. nov. 24. 22:31
2/5 A kérdező kommentje:
És hogy "szia veletlenul nem szeretsz ebgem ?" Vagy hogy ? Mert ez igy eleg hulyen nezz ki
2016. nov. 25. 06:24
3/5 anonim válasza:
Hívd el valahová, ha igent mond, akkor a viselkedésén látni fogod, hogy mégis, hogy tekint rád, amikor kettesben vagytok sulin kívül.
Ha azt veszed észre, hogy jól fogadja a dogokat, mondd el neki, hogy te mit érzel.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát szivesen elhivom csak hova , a mozi szerintem mar nem valami nagy dolog azon kivul semmi nem jut az eszembe ?
2016. nov. 28. 18:09
5/5 anonim válasza:
Ahogy az előző mondta:
Hívd el valahová, én személy szerint vacsorázni vinném, és lehetőleg nem egy méregdrága helyre, mert én fizetném. És ugyancsak említve lett, észrefogod venni, ha nem közömbös, ha ezt látod rajta nyugodtan mondd el neki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!