Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy szeret-e?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy van egy lány a suliba akit majdnem egy hónapja ismerek, az eleinte mikor elkezdtünk beszélni minden a legnagyobb rendben ment, órákig is el tudtunk beszélni fb-n is SMS-be is mikor nem voltunk suliba.Aztán odáig elértünk hogy sziveket, puszi smileyeket küldtünk egymásnak, s később ki mondta hogy "szeretlek". Sokáig úgy beszéltünk SMS-be mintha járnánk, s élőbe mikor beszéltünk akkor is el lehetet vele beszélni, de semmi olyant hogy szeretlek stb nem mondot. S egy hete azt vettem észre mintha nem akkarna velem beszélni, s furán viselkedik, s nem tudom hogy mit csináljak, én nagyon szeretem őt, s minden percbe róla gondolok, nem tudok belenyugodni abba hogy nem tudom mi a baja,mit tudnék csinálni, mit mondjak neki? Mert ebbe a helyzetbe esküszöm hogy belebolondulok, a válaszaitokat előre is köszönöm!2016. okt. 20. 16:14
1/3 anonim válasza:
Mit?Mit?Hívd el valahov és ki fog derülni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hiába hívom el ha tudom hogy valami nincs rendbe, először meg kéne tudni, s hogy tudjam meg, hogyan kérdezzek rá hogy ne sértődjön meg?
2016. okt. 20. 16:36
3/3 anonim válasza:
Ezért hívd el!Csak úgy, beszélgetni.Az ilyent jobb személyesen.Különben nyámnyilának fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!