Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudjam hogy szeret-e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy szeret-e még? /Honnan tudjam, hogy szeretem-e még?

Figyelt kérdés

tavaly együtt voltam egy fiúval, aki az osztálytársam, és idén vissza akarom szerezni, mert rájöttem én voltam a hülye...

Sajnos ez a fiú elég semleges válaszokat ad:

mosolyog rám, nevet velem, együtt hülyülünk és miután rám néz a két szemével, mindig legalább egy percnél tovább rajtam marad, úgy néz rám hogy én menten beájulnék, ha nem szólalna meg a csöngő, vagy nem szakítana félbe a padtársam, a kérdéseimben mindig kikerüli a rákérdezős válaszokat, ezért nem tudom hogy érezhet irántam? Egyáltalán én még szeretem őt, vagy csak vágyok arra hogy valaki szeressen és, hogy én viszontszerethessem?

2016. ápr. 24. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Deritsd ki: hívd el beszélgetni valahova
2016. ápr. 24. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát először bizonyosodj meg róla,hogy neked tényleg ő kell-e...Vagy csak hiányzik hogy valaki szeressen

Ha van közös barátotok akkor tőle érdeklődhetsz esetleg

2016. ápr. 25. 21:20
 3/3 anonim válasza:
Sztem. Ha ennyire a szemedbe néz akkor kerdezz ra ha szereted az lesz a leg tisztább ut ...kerdezz ra h erez e irántad vmit.
2016. ápr. 25. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!