Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coachfri45 kérdése:
Megmondtam a lánynak hogy szeretem de ő jobban szeret egy anime karaktert mint engem mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 00:11
1/17 anonim válasza:
Egy ilyen lánynak sosem lesz fiúja :)
Beteges....
2/17 anonim válasza:
Oltozz be annak a karakternek, aki tetszik a lanynak! :D cosplay
3/17 anonim válasza:
Legyél jobb, mint az bizonyos anime karakter.
4/17 Bleichings válasza:
nézd meg az animét és utánozd a fiút
5/17 anonim válasza:
Ki az anime karakter? :D Őt próbáld utánozni, és mondd azt hogy szerinted is menő stb..
6/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne,hogy ki az az animepasi.. :D
Amúgy mondd,azt, hogy te vagy az életre kelt vátlozata.. :D
7/17 anonim válasza:
Mondd neki, hogy rá ne merjen nézni arra a fiúra, mert az már a tied.
Amúgy mennyire jöttök ki a lánnyal?
8/17 Honamichan válasza:
Nos....hmm......először is mond meg neki hogy sok boldogságot hozzá :D és utána nézd meg az animét és cosplay-ezd a karaktert.
9/17 anonim válasza:
Erre találták fel a cosplayt! e előtte nézd meg az animét és...Várj!Ugye,nem a Boku no Pico (vagy vmelyik "társa") az az anime?
10/17 anonim válasza:
2-es vagyok, de engem is gyotor a kivancsisag. Melyik karakter lehet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!