Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Najo furi kerdes lesz de mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Najo furi kerdes lesz de mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar kb negy eve tetszik egy fiu es eleg joban vagyunk. Neha szerelemnek erzem par honapig de tudom hogy nem igazan lehet az mert csak nagyon fontos szamomra.Nehezebb idoszakokban csak ra tudok gondolni utana meg mintha nem is lettek volna erzeseim iranta.miota joban vagyunk nem jott be senki mas se

Eleg bonyolult

De miert törtenik ez?

2016. dec. 8. 19:02
 1/2 anonim válasza:
100%

Ígérj meg annyit, hogy nem fogod lelkileg teljesen kifacsarni. Ha ezt megígéred akkor azt kell tenned, hogy ezt szó szerint így megbeszéled vele ahogy most ide kiírtad és utána minden megy magától de ha nem megy a dolog mind a két irányból akkor nem kell eröltetni viszont ahogy mondtad fontos számodra tehát barátok még maradhattok mindenképpen.

Azért mondtam, hogy ígérd meg nekem ezt mert én többször úgy jártam már, hogy egy lány olyan érzéseket táplált belém, hogy kezdtem azt hinni, hogy ő is szert meg stb aztán pofára kellett esnem. Az egyik ilyen 3 évig húzódott... 3 elpazarolt év az életemből hiába vagyok fiatal akkor is bosszantó most így visszagondolva

20F

2016. dec. 8. 19:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom
2016. dec. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!