Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Furi kérdés, de ha az órással...

Furi kérdés, de ha az órással ki szeretnék szedetni pár szemet az òrám szíjából, választhatok, hogy melyiket szedje ki?

Figyelt kérdés
Rendeltem és nagyon nagy ràm sajnos, és az egyik szem kicsit karcos meg valami fekete cucc van rajta, ami nem jön le. Szóval kérhetem, hogy az legyen az egyik szem, amit kiszed? Nem a legszélén van, hanem a 2. szem konkrétan. Bocsànat, ha hülye kérdés, de soha nem csinàltattam még ulyet! :D
2015. máj. 5. 19:04
 1/2 A kérdező kommentje:
Azaz ilyet!:)
2015. máj. 5. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Bemész az óráshoz és ugyanazet elmondod neki, nem harapja le a fejed.

De egyébknét nem szedhető ki szükségszerűen minden szem tetszés szerint, jellemzően a csat mellett van pár szem, ami kimozdítható, a többit csak vasfűrésszel. De látod te is hogy melyik szedhető ki.

Pl:

[link]

[link]

2015. máj. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!