Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Le akarom szedetni lézeresen...

Le akarom szedetni lézeresen az anyajegyeimet, de félek, hogy nyoma marad. Ajánlanátok egy jó helyet, aminek elfogadható árai is vannak?

Figyelt kérdés

2015. márc. 3. 13:12
 1/1 anonim válasza:
Én mondjuk nem lézeresen szedettem le hanem rendesen szikével vagy nem is tudom hogy hívják, 2013. októberében. Nekem Nyíregyen csinálták meg az SZTK-ba (a kórház kisebb bejáratánál). Tomcsik Zoltán csinálta meg és hát 14 éves voltam (lány) szóval vigyázott rám nagyon és a hegek is alig látszódnak, csak annyi, hogy kenegetni kellett, hogy gyorsabban elmúljon. Amúgy nem kért érte se mennyit de persze adtunk neki valamennyit. Nem tudom hová valósi vagy, mert mikor vissza akartam menni ehhez az orvoshoz de elment Budapestre, mert annyira jó. Szerintem ha ott laksz vagy a közelbe akkor keresed meg őt. Én ajánlom neked! És amúgy ha esetleg Nyíregyi vagy akkor még erről én se tudok semmi biztosat de anya mondott nekem egy plasztikai sebészt Sóstón. Keres rá. Bár róla még nem tudok semmit.
2015. márc. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!