Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat “akaratlanul”. Mit tegyek?
Ajj ne hulyeskedjunk, ez nem megcsalas, es igen, eleg idiota voltal abbol a szempontbol, hogy te keritettel ekkora feneket a dolognak, holott sehol sem akkora tragedia. Abban, hogy elmesz egy ilyen showra nonapkor ugy hogy van baratod, semmi nincs az eg vilagon. Az, hogy le is tapizod a csavot mar mas, ha a baratom tenne ezt velem forditva, nekem is rosszul esne.
De mivel beparaztal es a fo erv, hogy rohadtul megbantad az egeszet es sajnalod, igy tok felesleges ez a tre. A baratod ha van egy csopp esze, lenyugszik.
Bosszuallasbol be fog nozni? :DDDDD
Dobnam ki mint macskat szarni, ne legyunk mar ovodasok istenem.
Sok sikert
Hihetetlen, mennyi ember van,aki hazugságra buzdít...
Még mindig nem válaszoltal milyen érzés lenne,ha a barátod sztriptíz bárban idegen lányokat fogdosna "véletlenül"
25
Nem hazugságra buzdítjuk. Egyszerűen látszik milyen rohadt szarul érzi magát a kérdező. Lelkiismeret furdalása van egy fiaskó miatt. Egy szerencsétlen dolog miatt. És nem akarjuk hogy még rosszabbul érezze magát. Ami megtörtént megtörtént. Fel a fejjel kérdező.
#28: Az a célja,hogy megszivasson, nem veszed észre??
Jogosan van kiakadva, de ez a csecsemőkre jellemző dac nem túl férfias. Eléggé gázul reagálta le. Szerintem az ő bizalmát már nem érdemes vissza szerezni...
Mit tehetnél? Fogadd el, hogy ez a helyzet, a barátod elhagyott. Vagy csússzál térden a lábai előtt, nagyjából ezt a két dolgot szokták ilyenkor tenni, de a második hasztalan.
És a legfontosabb: Remélem megtanultad,hogy !a tetteinknek következményei vannak!, ugye??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!