Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, és hazudtam neki róla. Mit tegyek?
7 hónapos kapcsolatom volt a barátommal,de az utóbbi hónapokban rengeteget veszekedtünk,nem törődött velem,és sokszor feljött a szakítás téma. Sokan szidták a barátomat,és engem is,hogy még vele vagyok.
Tegnap megszerveztünk a barátaimmal egy házi bulit,de nem lett volna szabad elmennem,mert féltékeny az unokatesómra is,sőt más fiúk is voltak ott.Hamar megfogott a pia,és rávetettem magam egy gyerekre,akit 1 hete ismerek csak,és ölelgettem,ő pedig lesmárolt,és fogdosott később. A barátomnak csak arról számoltam be,hogy kivel hol voltam,és közterületen hogyan viselkedtem. Mást nem mertem,de úgy érzem tudni fog mindenről,mert az a fiú már elmesélte a barátainak,hogy velem volt,és rajta kívül mindenki tudja,hogy van pasim.
Megkértem a barátom,hogy szakítson velem,mert én érdemlem meg legjobban a fájdalmat,és hogy nem vagyok jó barátnő. Viszont a másik fiút is sajnálom,mert neki én lennék az első barátnője, és ő se érdemli,hogy így kitoljonak vele. Egyszerűen azt kívánom,hogy bárcsak ne történt volna semmi sem. Egyáltalán muszáj elmondani a barátomnak,hogy megcsaltam,mert szeretetre vágytam? Nagyon-nagyon fájna neki,mert én vagyok a második barátnője,aki megcsalta. Sajnos csak utólag gondolkoztam,rengeteg dolgot tud rólam,amit még a legjobb barátnőm se. Nagyon szeretem őt,de a pofám is ég nagyon..egyáltalán megérdemlek én egy ilyen fiút,vagy vessek magamra, és mind kettőt engedjem el?
Miért Ő szakítson?
Ja, mert benned annyi gerinc és kurázsi sincs, hogy megtedd?
Szánalmas vagy, és igen, az az ALAP, hogy eléállsz és bevallod neki, mekkora aljadék vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!