Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudtam a barátomnak hogy megcsaltam! :D el is hitte közbe meg nem is igaz? Ennyire naiv?!?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 21:10
2/19 anonim válasza:
És ez neked miért is volt vicces?
4/19 anonim válasza:
ez nem naivitás
hihető neki, hogy ribi vagy. ennek oka van.
5/19 anonim válasza:
Ennyire hulye vagy, hogy ilyenekkel viccelodsz?
6/19 anonim válasza:
fúúúú....én szétverném az agyadat 1 ILYENÉRT AZ Ő HELYÉBEN!!!!
8/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy benned van a hiba, amiért kinézi belőled hogy félredugsz?
9/19 anonim válasza:
Nem az hogy annyira naiv hanem kinézi belőled a megcsalást,vagy éppen nem ismer eléggé.
10/19 anonim válasza:
Szerintem ez egy dupla blöff és valójában tényleg megcsaltad csak ezzel akarod elbizonytalanítani és elérni, hogy megbízzon benned.
Elég nagy r*banc vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!