Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátomnak pár közös ismerősünk elmondta hogy megcsaltam előző barátomat. Hogy lehet az, hogy ennek ellenére velem maradt?
9 hónapja vagyunk együtt,és most derült ki ,hogy pár közös ismerős elmondta neki,hogy az előző barátomat két napon keresztül csaltam. Még a randizós korszakunkban mondták el neki. Annyira elszégyelltem magam,hogy most ez kiderült,és azon gondolkoztam ,hogy ennek ellenére mégis velem maradt. Szeretem őt,és igaz már egy ideje együtt vagyunk,de félek hogy valami rosszat gondol esetleg rólam.
18/L
Beszélj vele erről. Mondd el, miért tetted.
Úgy tűnik, ennek ellenére bízik benned, ezt becsüld meg.
Legközelebb ha találkozunk,felhozom valahogy a témát,és elmondom neki az egészet. Bár,furcsa lesz így bevallani 9 hónap után.
Igen amúgy két napon keresztül csaltam. Pár ismerőssel voltunk "nyaralni" faházban,és ott volt egy fiú és mindkét nap együtt voltam vele. Akkor nem gondoltam arra,hogy ennek a társaságnak egyik osztálytársával fogok összejönni .
Nem akarok bogarat elültetni a füledben, de lehet ő is megcsalt, ezért gondolja hogy "kvittek" vagytok.
Vagy egyszerűen csak nagyon szerelmes beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!