Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátomnak? Nem szabadna ilyen legyek, ugye?
Már lassan két éve vagyunk együtt.Holnap kell menjek délután a nagyszüleimhez 3 napra és megbeszéltük,hogy délelőtt együtt leszünk.Ma írtak neki a barátai,hogy holnap mennek strandra és hívták őt is.Így is tudnánk találkozni,csak keveset.Mondtam neki,hogy el tudnám intézni,hogy menjek a nagyszüleimhez holnapután és akkor én is tudnék menni,mert nagyon szeretnék.Nem mondta,hogy nem,de talált pár kifogást és láttam rajta,hogy nem örül neki.Aztán rákérdeztem és mondta,hogy most csak a barátaival szeretne elmenni.Lehet,hogy nem kéne rosszul essen,de én olyan vagyok,hogy fordított helyzetben annak örülnék a legjobban,ha tudna velünk jönni.Azt mondta,hogy ilyenkor úgy érzi,hogy teljesen megfojtom..
Miért zavar ez?Velem van a gond,ugye?
Én azt szeretném tudni, hogy hogy vagytok egymással? Mennyit vagytok együtt, mennyit haverozik, te mennyit haverozol, mennyit vagy ott amikor ő haverozik illetve fordítva...
Mert ebből nem tudom, hogy most tényleg annyira sokat vagytok e együtt hogy megfúl vagy szimplán nagy az igénye a szabadságra.
igen,én ilyen vagyok..
de minden nap szoktunk találkozni 2-3 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!